Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 116 of 122 FirstFirst ... 1666106114115116117118 ... LastLast
Results 1,151 to 1,160 of 1216
  1. #1151
    Senior Member kidstypike's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Brindle
    Posts
    3,623
    Quote Originally Posted by carsten_h View Post
    Very strange! It is not working here.
    With a webbrowser and the default skin, I also see no artist pictures, only album pictures. Only with Material skin it is working without any problem.

    I am using a Pi4 for LMS and a Pi3B+ for Squeezelite/Jivelite with an original 7“ display and the „Grid view“. I updated both Pi this morning so they both have the same piCorePlayer software running.
    Maybe something in LMS > Settings > My Music tab?

    Mine below.

    Name:  artists01.jpg
Views: 231
Size:  59.0 KB
    Server - LMS 8.0.0 Pi4B 4GB/Flirc case/pCP 6.0.0 18K library, playlists & LMS cache on SSD (ntfs)
    Study - Pi3B+/pCP 5.0.0/pi screen/HiFiBerry DAC+/jivelite,
    Lounge - Pi2/pCP 5.0.0 > HiFiBerry DIGI+ > AudioEngine DAC1 > AVI DM5
    Dining Room - Squeezebox Boom
    Garage - Squeezebox Touch > Edifier R980T

    Spares - 1xTouch, 1xSB3, 1xRadio, 7xRPi

  2. #1152
    Senior Member kidstypike's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Brindle
    Posts
    3,623
    Or Additional Browse Modes?

    Name:  ABM.jpg
Views: 219
Size:  37.5 KB
    Server - LMS 8.0.0 Pi4B 4GB/Flirc case/pCP 6.0.0 18K library, playlists & LMS cache on SSD (ntfs)
    Study - Pi3B+/pCP 5.0.0/pi screen/HiFiBerry DAC+/jivelite,
    Lounge - Pi2/pCP 5.0.0 > HiFiBerry DIGI+ > AudioEngine DAC1 > AVI DM5
    Dining Room - Squeezebox Boom
    Garage - Squeezebox Touch > Edifier R980T

    Spares - 1xTouch, 1xSB3, 1xRadio, 7xRPi

  3. #1153
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2019
    Location
    Wunstorf, Germany
    Posts
    267
    I have a few things checked in another way, but after changing it, the pictures are still not shown. :-(

  4. #1154
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    > It's 7.9.2. I have uploaded the server log file. I basically just click
    > on My Music-->Artists and that crashes the LMS service and I have to
    > restart it using the Control Panel.


    Please try the 7.9.3 nightly.

    --

    Michael
    Running 7.9.3 nightly has solved it! Thanx so much!

  5. #1155
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2019
    Location
    Wunstorf, Germany
    Posts
    267
    Quote Originally Posted by kidstypike View Post
    Artist pictures showing fine Pi 7" screen, grid view.
    Today I switched on the 7“ Pi and my Artist looks the same. This is very strange. Maybe the last two days it had no interest in showing the pictures.

    I am happy now! Thank you all for your ideas and help!

  6. #1156
    Senior Member kidstypike's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Brindle
    Posts
    3,623
    Quote Originally Posted by carsten_h View Post
    Today I switched on the 7“ Pi and my Artist looks the same. This is very strange. Maybe the last two days it had no interest in showing the pictures.

    I am happy now! Thank you all for your ideas and help!
    Server - LMS 8.0.0 Pi4B 4GB/Flirc case/pCP 6.0.0 18K library, playlists & LMS cache on SSD (ntfs)
    Study - Pi3B+/pCP 5.0.0/pi screen/HiFiBerry DAC+/jivelite,
    Lounge - Pi2/pCP 5.0.0 > HiFiBerry DIGI+ > AudioEngine DAC1 > AVI DM5
    Dining Room - Squeezebox Boom
    Garage - Squeezebox Touch > Edifier R980T

    Spares - 1xTouch, 1xSB3, 1xRadio, 7xRPi

  7. #1157
    Hi,

    This morning the MAI plugin doesn't do the job for picture (yesterday works great).
    I go to settings panle to see whats happen i receive a
    Code:
    404 Not Found: settings/server/plugins/MusicArtistInfo/settings.html
    What this is mean ?

  8. #1158
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,422

    Announce: Music & Artist Informationplugin

    > I go to settings panle to see whats happen i receive a

    Go to Settings/Advanced/MAI?

    --

    Michael

  9. #1159
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    > I go to settings panle to see whats happen i receive a

    Go to Settings/Advanced/MAI?

    --

    Michael
    Settings > plugins > MAI settings >
    Code:
    404 Not Found: settings/server/plugins/MusicArtistInfo/settings.html
    EDIT : Don't know if its linked but i had a USB HDD corruption, uninstall, reinstall LMS solved this.
    Last edited by a491765; 2020-02-24 at 05:04.

  10. #1160
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    692

    Issue with local artist pictures

    When I browse my local library for album artists I'd like to see covers of their albums instead of artist photos.
    This is because the covers of the albums I own are - for me - more connected to the artists than arbitrary artist photos.

    To achieve this I used a batch file to copy the first cover.jpg of each artist as artist.jpg into the artist folder (the library structure is artist/album/tracks).
    In a later step I want to combine 2 or 4 album covers into a single artist.jpg similar to what OrangeSqueeze is doing.
    I've configured the MAI plugin to show artist photos but to not pre-cache them.
    This works mostly fine, but for a few artists wrong pictures are shown.

    For example, the artist pictures for Jeff Beck or Gary Clark Jr. don't show one of their own album covers but the one of Eric Clapton's album "Clapton".
    Both artists are also track artists on Clapton's album "Crossroads Guitar Festival 2013" and it seems that MAI ignores the contributor role when it tries to find the artist folder.

    Or do I configure or interpret it wrongly?

    My LMS is 7.9.3 on Windows 10 and MAI is 1.6.13.
    The data in library.db looks like this:
    Code:
    select id,name from contributors WHERE id in (252,274,287)
     id|name
     252  Eric Clapton
     274  Gary Clark Jr.
     287  Jeff Beck
     
    select * from contributor_album WHERE contributor = 274 --Gary Clark Jr.
     role|contributor|album|(my notes)
     6	274	 513  --album=Crossroads Guitar Festival 2013, disc 1 (contributor=252)
     6	274	 514  --album=Crossroads Guitar Festival 2013, disc 2 (contributor=252)
     1	274	 633  --album=Live / North America 2016 (contributor=274)
     1	274	 634  --album=This Land (contributor=274)
     
    select * from contributor_album WHERE contributor = 287 --Jeff Beck
     role|contributor|album|(my notes)
     6	287	 514  --album=Crossroads Guitar Festival 2013, disc 2 (contributor=252)
     1	287	 806  --album=Live at the Hollywood Bowl, disc 1 (contributor=287)
     1	287	 807  --album=Live at the Hollywood Bowl, disc 2 (contributor=287)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •