Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    1

    player disabled when connecting to msb.com

    Bought a used SB classic 3 player from ebay. I tried to install it using a wired ethernet connection. It does connect to the media server in the PC and does play music files. It will even connect to each App separately and play files, no problem. Here are the problems:

    1) The SB will only connect to the internet when my PC is on.

    2) Even with the PC on the SB locks up and gives this error message, "This player is disabled please contact msb.com/support. when I
    a) try to connect to my squeezebox.com
    b) or try to connect to my apps

    I have to unplug the unit and do a factory reset to unfreeze the unit and start all over again.

    First I would like to listen to My Apps with the PC off, second I would like to use my SB without worrying about hitting the wrong button MY APPS and screwing up the whole thing.

    I called Technical support on a late Saturday afternoon and they had me do a factory and router reset and checked out my account on their end, according to them everything was working OK. They will call or Email monday if they can discover a solution.

    Has this happened to anybody?

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    7

    Same issue: player disabled when connecting to msb.com

    I'm a newbie here -- I bought a secondhand squeezebox and would like to
    know how to fix this error. Logitech support was not helpful.
    They say they were able to re-register the Mac address under my name.
    But no joy; the player doesn't operate, though the wireless works fine.

    thanks

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    UK/London
    Posts
    1,500
    Do you see the same error as in the post you replied to?
    Can it connect to a local LMS?
    Paul Webster
    http://dabdig.blogspot.com
    Author Radio France (FIP etc) plugin

  4. #4
    Senior Member toby10's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    USA (home of the bottomless credit card)
    Posts
    9,209
    Is your player correctly registered to your account? Player was properly un-registered from previous owners account? When you log into MySB.com your player is listed?

    LMS > Control Panel > Diagnostics...... what is listed for ALL ports, pings, IP's?

    LMS > Settings > MySB.com..... any mention of Login Failed?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •