Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    7

    Sudden MOG issue

    I've been running MOG on my Squeezebox Touch perfectly for months. Today it stopped working and I'm getting the following message: "You need to configure your MOG account on mysqueezebox.com to be able to access this feature."

    Nothing has changed in my setup, except I've installed Squeezepad on my new iPad. But I get this message when trying to access MOG from the Touch itself.

    Can anyone help?

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    United States, Florida
    Posts
    11,908
    Quote Originally Posted by kristina View Post
    I've been running MOG on my Squeezebox Touch perfectly for months. Today it stopped working and I'm getting the following message: "You need to configure your MOG account on mysqueezebox.com to be able to access this feature."

    Nothing has changed in my setup, except I've installed Squeezepad on my new iPad. But I get this message when trying to access MOG from the Touch itself.

    Can anyone help?
    MOG working fine on my end, so not likely a MOG issue. Have you gone into mysqueezebox.com and double checked that your credentials are still entered under myapps for MOG?
    Home: VBA2.5 4TB or rPi4B/pCP6.1/4TB>LMS 7.9.3>Transporter, Touch, Boom, Radio (all ethernet)
    Cottage: rPi4B/pCP6.1/4TB>LMS 7.9.3>Touch>Benchmark DAC I, Boom, Radio w/Battery (ethernet except Radio WIFI)
    Office: Win10(64)>foobar2000
    The Wild: rPi3B+/pCP4.0, hifiberry Dac+Pro, 4TB USB (LMS & Squeezelite)
    Controllers: iPhone11 & iPadAir3 (iPeng), CONTROLLER, or SqueezePlay 7.8 on Win10(64)
    Files: Ripping: dbpoweramp > FLAC; Post-rip: mp3tag, PerfectTunes; Streaming: Spotify

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    7
    Yes, all seems in order at mysqueezebox.com. I'm using LMS anyway, so I'm a bit confused as to why this matters?

  4. #4
    Senior Member toby10's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    USA (home of the bottomless credit card)
    Posts
    9,270
    LMS uses MySB in the background. If no MySB or your MOG App within MySB is incorrect then no MOG.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    7
    Quote Originally Posted by toby10 View Post
    LMS uses MySB in the background. If no MySB or your MOG App within MySB is incorrect then no MOG.
    Thanks. It did turn out to be a login issue with MySB. All better!

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    5

    MOG Issue

    I'm having a problem getting MOG to work with SBT. Keep getting a message Need to configure your MOG account on mysqueezebox.com It has worked for me in the past and once I had success by going to mysqueezebox.com and configuring (even though everything looked fine). Now, I can't get it to work even if I try to configure. Any suggestions?

  7. #7
    Senior Member toby10's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    USA (home of the bottomless credit card)
    Posts
    9,270
    Quote Originally Posted by AThompson View Post
    I'm having a problem getting MOG to work with SBT. Keep getting a message Need to configure your MOG account on mysqueezebox.com It has worked for me in the past and once I had success by going to mysqueezebox.com and configuring (even though everything looked fine). Now, I can't get it to work even if I try to configure. Any suggestions?
    Are you running LMS on a computer? Just connecting to MySB.com? Can you play non MOG stations?

  8. #8
    Senior Member aubuti's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    8,832
    When I saw the thread title I thought "Uh oh, the transition from MOG to Beats Music is here." But then I tried and found that MOG is still working for me, even though I haven't done anything yet to transition to Beats (which acquired MOG some months back and is soon integrating with their existing services).

    Does MOG work normally for you if you go to the MOG web site and play tracks on your computer (not the SB) from there?

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    5
    Quote Originally Posted by toby10 View Post
    Are you running LMS on a computer? Just connecting to MySB.com? Can you play non MOG stations?
    Yes, running LMS on a computer. Pandora works just fine and MOG was working a week ago.

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    5
    Quote Originally Posted by aubuti View Post
    When I saw the thread title I thought "Uh oh, the transition from MOG to Beats Music is here." But then I tried and found that MOG is still working for me, even though I haven't done anything yet to transition to Beats (which acquired MOG some months back and is soon integrating with their existing services).

    Does MOG work normally for you if you go to the MOG web site and play tracks on your computer (not the SB) from there?
    Not playing for me now using just MOG without SBT. I use MOG at work also and tend to just leave it up on that computer. Is it possible that this is causing the problem?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •