Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    13

    Can't Get SqueezePlay Working

    I have Logitech Media Server running streaming to two SB3s without a problem. I want to run SqueezePlay on a few PCs located around the house, but for the life of me I can't get this software running. I downloaded the latest version (7.7), but when I try to run it I get a "jive has stopped working" message with the following details:

    Problem signature:
    Problem Event Name: BEX
    Application Name: squeezeplay.exe
    Application Version: 1.0.0.1
    Application Timestamp: 4df49cba
    Fault Module Name: MSVCR90.dll
    Fault Module Version: 9.0.30729.4940
    Fault Module Timestamp: 4ca2ef57
    Exception Offset: 00069da0
    Exception Code: c0000417
    Exception Data: 00000000
    OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.48
    Locale ID: 1033
    Additional Information 1: 515b
    Additional Information 2: 515b6ab7886058eae10cce21b7bd02e1
    Additional Information 3: 189c
    Additional Information 4: 189c39383aa09d8dd9de255b85d54384

    The msvcr90.dll file is running, and Java runtime is loaded and running too. No matter what I do I can't get around this "jive" message. I used to run Softsqueeze on my PCs and it worked smoothly, but I'm lost as to what to try next.

    Any ideas? I've come across a few others with this problem, but can't find a resolution anyplace.
    Last edited by traderyoda; 2012-01-02 at 13:19.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •