Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    London
    Posts
    458

    Auto play feature?

    Hi - is it possible for my SB3 to start playing automatically when it is turned on, either starting where it left off, or say a radio station?

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    635
    I'd like that too.

  3. #3
    pski
    Guest
    Quote Originally Posted by rbl View Post
    Hi - is it possible for my SB3 to start playing automatically when it is turned on, either starting where it left off, or say a radio station?
    See settings/player/<select player>/

    then "Power On Resume" options...

    P

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    London
    Posts
    458
    Quote Originally Posted by pski View Post
    See settings/player/<select player>/

    then "Power On Resume" options...

    P
    Thanks, but I can't see that setting in my web Server Settings, and I have the latest version. Do I need a plug in or something?

  5. #5
    Senior Member bonze's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Bucks. UK
    Posts
    1,499
    Quote Originally Posted by rbl View Post
    Thanks, but I can't see that setting in my web Server Settings, and I have the latest version. Do I need a plug in or something?
    under Settings/Player/<player>/Audio
    LMS Version: 7.9
    TranquilPC T2-WHS-A3 - WHS 2011
    2x Touch, 3x SB3

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    London
    Posts
    458
    Perfect - thanks very much!

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    635
    Silly me. I was looking for that setting on the player, not on the server.

    Thanks,
    Mike

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •