Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    12

    Question Info Browser - Not working on Several Squeezeboxes

    I have tested on a controller a radio and a boom.

    On the Controller and Radio the info browser and extras folder is not even showing.
    On the Boom the extras folder is showing, but info browser is sometimes not showing. If it is showing it is showing as empty.

    I have tested both towards mysqueezebox.com and using the Squeezebox Server.

    Am I doing something wrong here or are other people experiencing this issue?

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Ireland
    Posts
    18,293
    What version of SBS ?

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    12
    7.6.1
    But just for fun I tried 7.7 also
    Same problem

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Ireland
    Posts
    18,293
    I've seen this problem with 7.6 & 7.7 not sure about 7.5.* - I have two plugins which are in "Extras" menu - when they are not installed "infobrowser" doesn't appear so I there is a bug.

    You should open a bug report.

    On 7.7 there is also an Image Viewer plugin in Extras. ImageViewer menu appeared in 7.7RC1 Touch Extras but not in later versions of 7.7. It seems to be a separate bug but it could be related. This issue is being checked out.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    12
    Opened a bug report
    If anyone else experiences this issue please vote for bug 17565 http://bugs.slimdevices.com/show_bug.cgi?id=17565

  6. #6
    Senior Member bonze's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Bucks. UK
    Posts
    1,499
    On my Touch I get an Extras menu all the time, but Infobrowser appears & disappears at random
    It's usually there after a reboot, but can go agaian at any time.....
    LMS Version: 7.9
    TranquilPC T2-WHS-A3 - WHS 2011
    2x Touch, 3x SB3

  7. #7

    Still buggy

    Having the same problem with both my Radios and Touch, Info Browser makes random appearances, hard off and on fixes it for a short while. Also, when uninstalling Image Browser, the whole Extras menu dissapeared. After reinstalling Image Browser it reappeared but I had to reset the Info Browser and all my added feeds dissapeared.

    Mikael

    Logitech Media Server Version: 7.7.1 - r33750
    Player Model: Squeezebox Touch
    Firmware: 7.7.1-r9558
    Player Model: Squeezebox Radio
    Firmware: 7.7.1-r9557

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •