Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Jason
    Guest

    New SB owner - no sound out of analog outputs?

    Disconnect all of the cables and plug a pair of headphones in to the
    squeezebox. Do the headphones work?

    -----Original Message-----
    From: discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com
    [mailto:discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com] On Behalf Of M. K. G.
    Sent: Sunday, August 29, 2004 4:33 PM
    To: discuss (AT) lists (DOT) slimdevices.com
    Subject: [slim] New SB owner - no sound out of analog outputs?

    Hi,
    I'm a new SB owners. Have firmware 31 on it and am running SS v5.3.0b1.

    My question/problem is I can't seem to get sound out of the analog outputs.

    I can hear music just fine if I connect the optical digital output to the
    optical digital input on my receiver, but there is just silence if I use the
    analog outputs on the SB. (I have confirmed the analog inputs on my
    receiver work properly).

    I have no tried the coax digital output on the SB.

    Has anyone encountered this behaivor?
    Thanks!


  2. #2
    Daryle A. Tilroe
    Guest

    New SB owner - no sound out of analog outputs?

    Jason wrote:

    > Disconnect all of the cables and plug a pair of headphones in to the
    > squeezebox. Do the headphones work?


    Well except for the power, and possibly network, cable. ;-)

    --
    Daryle A. Tilroe

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •