Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Meshoulam, Arnon
    Guest

    SB G display corruption and crashing

    I have been running 5.3b1 with my SBG for a few days and am suffering
    from repeatable problems:

    1. Increase of SBG disconnect from wireless network, which then causes a
    reboot of the box

    2. Sudden corruption of the display - examples are
    http://home.btconnect.com/meshoulam/Slim/ which get worse and worse
    until box boots itself

    Server log shows nothing "interesting" .

    Anyone else have this type of corruption?

    Arnon

  2. #2
    NOT a Slim Devices Employee kdf's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    9,493

    SB G display corruption and crashing

    Quoting "Meshoulam, Arnon" <arnon.meshoulam (AT) intel (DOT) com>:

    > I have been running 5.3b1 with my SBG for a few days and am suffering
    > from repeatable problems:
    >
    > 1. Increase of SBG disconnect from wireless network, which then causes a
    > reboot of the box
    >
    > 2. Sudden corruption of the display - examples are
    > http://home.btconnect.com/meshoulam/Slim/ which get worse and worse
    > until box boots itself
    >
    > Server log shows nothing "interesting" .
    >
    > Anyone else have this type of corruption?


    This is a known issue, which Sean has acknowledged a few times already. The
    latest nightly comes with Firmware 34, which is indended to clean up several
    interactions between server and display. Have you tried this out yet?

    -kdf

  3. #3
    Beesley, S
    Guest

    SB G display corruption and crashing

    I am a new user with a brand new box, but I have having exactly the same
    issues. The most furstrating is it continually reboots just after it has
    connected the wireless network before DHCP assignment

    About to try V34
    ----- Original Message -----
    From: "kdf" <slim-mail (AT) deane-freeman (DOT) com>
    To: "Slim Devices Discussion" <discuss (AT) lists (DOT) slimdevices.com>
    Sent: Saturday, August 28, 2004 7:07 PM
    Subject: [slim] SB G display corruption and crashing


    > Quoting "Meshoulam, Arnon" <arnon.meshoulam (AT) intel (DOT) com>:
    >
    > > I have been running 5.3b1 with my SBG for a few days and am suffering
    > > from repeatable problems:
    > >
    > > 1. Increase of SBG disconnect from wireless network, which then causes a
    > > reboot of the box
    > >
    > > 2. Sudden corruption of the display - examples are
    > > http://home.btconnect.com/meshoulam/Slim/ which get worse and worse
    > > until box boots itself
    > >
    > > Server log shows nothing "interesting" .
    > >
    > > Anyone else have this type of corruption?

    >
    > This is a known issue, which Sean has acknowledged a few times already.

    The
    > latest nightly comes with Firmware 34, which is indended to clean up

    several
    > interactions between server and display. Have you tried this out yet?
    >
    > -kdf
    >
    >

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •