Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    825

    Presets continue to disappear

    Anyone else still have this issue with their Radio? I'm on the umpteenth reset of the these buttons. My wife informed me at dinner tonight that they disappeared again today.

    I did a quick search of the forums and noted this seems to have been officially "fixed" several times yet I still periodically seem to lose the button settings. What's up and when will it be fixed?

  2. #2
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,545
    Are you connected to mysb.com or your own local Squeezebox Server?
    Michael

    "It doesn't work - what shall I do?" - "Please check your server.log and/or scanner.log file!"
    (LMS: Settings/Information)

  3. #3
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,545

    Presets continue to disappear

    Are you connected to mysb.com or your own local Squeezebox Server?


    --
    mherger

    Michael

    -----------------------------------------------------------------
    http://www.herger.net/slim-plugins - AlbumReview, Biography,
    MusicInfoSCR
    ------------------------------------------------------------------------
    mherger's Profile: http://forums.slimdevices.com/member.php?userid=50
    View this thread: http://forums.slimdevices.com/showthread.php?t=78581


  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    825
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    Are you connected to mysb.com or your own local Squeezebox Server?
    I run a local SBS 24/7 on a Linux box for my other two Squeezebox players to play my music collection but almost all of the Radio's use is for internet radio. Can't say I've noticed any relationship between lost presets and anything to do with the local SBS which is very stable.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    16
    Quote Originally Posted by mlsstl View Post
    Anyone else still have this issue with their Radio? I'm on the umpteenth reset of the these buttons. My wife informed me at dinner tonight that they disappeared again today.

    I did a quick search of the forums and noted this seems to have been officially "fixed" several times yet I still periodically seem to lose the button settings. What's up and when will it be fixed?
    I've lost mine about 4 or 5 times in the 6 weeks I've had it but most of that was during the first month - it's actually been better lately. Now if it wouldn't randomly stop playing it would be a great radio.

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    304
    I heve lost mines too.
    Connected to mySB.com.

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    6
    I got my SBR earlier this week. It is very cool.

    I am wondering though, if you are connected via mysb.com do you have different presets than if you are connected to your computer?

  8. #8
    Senior Member toby10's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    USA (home of the bottomless credit card)
    Posts
    9,299
    Quote Originally Posted by Texas97 View Post
    ................
    I am wondering though, if you are connected via mysb.com do you have different presets than if you are connected to your computer?
    Yes. Presets are set per the server you are on.

  9. #9
    Senior Member Tony T's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1,147
    Quote Originally Posted by mlsstl View Post
    Anyone else still have this issue with their Radio? I'm on the umpteenth reset of the these buttons. My wife informed me at dinner tonight that they disappeared again today.

    I did a quick search of the forums and noted this seems to have been officially "fixed" several times yet I still periodically seem to lose the button settings. What's up and when will it be fixed?
    Lost mine (on 4 SB Radio's) 5 times this week.

    I have given up on Presets.

    Tony

  10. #10
    Senior Member Mnyb's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Vństerňs Sweden
    Posts
    16,528
    If you are using both mysb.com and a local server, try to disable settings synchronization.

    go to the web-UI in sbs settings <mysqueezebox.com tab:

    "mysqueezebox.com Integration"

    Does it improve ?

    This would not be the first time mysb.com overwrite's local server settings.
    If somebody seeing this problem can establish an connection to this, add it to the bug report.
    --------------------------------------------------------------------
    Main hifi: Rasbery PI digi+ MeridianG68J MeridianHD621 MeridianG98DH 2 x MeridianDSP5200 MeridianDSP5200HC 2 xMeridianDSP3100 +Rel Stadium 3 sub.
    Bedroom/Office: Boom
    Loggia: Raspi hifiberry dac + Adams
    Bathroom : Radio (with battery)
    iPad with iPengHD & SqueezePad
    (spares Touch, SB3, reciever ,controller )
    server Intel NUC Esxi VM Linux mint 18 LMS 7.9.2

    http://people.xiph.org/~xiphmont/demo/neil-young.html

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •