Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Breda, Netherlands
    Posts
    13

    RadioIO error: SC7.4 on QNAP

    Gents (and ladies),

    I'm experiencing this weird problem on my QNAP 119, while running SSOTS (4.1-7.4.0.).

    In the Server Log, it shows many entries of:
    [09-11-17 20:20:11.2733] Slim::Utils::Misc::msg (1165) Warning: [20:20:11.2707] 'apps/radioio/index.html' is not the same as '(?-xism:apps/radioio/index.html)' at /share/HDA_DATA/.qpkg/SSOTS/var/home/SqueezeboxServer/Slim/Web/Pages.pm line 131

    Entries appear 1-5 times a minute (at random intervals).

    I got a RadioIO subscription, and so I have added the app (it shows in my main menu).

    ---ADD--

    As a not-so-nice-addition, my server log also shows:

    <see logfile>

    Any suggestions ?

    Cheers,

    Scrunch

    PS will also post this in the QNAP forum, but not sure where to look
    Last edited by Scrunch; 2009-11-17 at 19:43.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Breda, Netherlands
    Posts
    13

    Unhappy Problem partially resolved? Warning "not the same as" warning still exist

    I got rid of the RadioIO message in my log file (by removing the App in MySqueezebox.com, but now am stuck with the following log file (attached):



    I really wonder.... whats happening out there...

    Scrunch

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •