Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Results 1 to 9 of 9

Hybrid View

  1. #1
    Senior Member Millwood's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    803

    Please fix testing repository

    As of now, I see:

    stable Version: 7.4.0
    testing Version: 7.3.4~28402
    unstable Version: 7.5.0~28723

    AFAIK, 7.3.4 is defunct. The next bug fix is 7.4.1, so that should be testing.

    Please fix or clarify.
    2 SB3, 1 Duet
    Debian Jessie server LMS 7.9.1
    Netgear WNDR3400V3 wireless network.

  2. #2
    Senior Member gharris999's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Santa Fe, NM
    Posts
    3,509
    I think it always takes a few days after a release for this change to happen.

  3. #3
    Senior Member Millwood's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    803
    Quote Originally Posted by gharris999 View Post
    I think it always takes a few days after a release for this change to happen.
    Once they updated unstable to 7.5.0, it looked like a fumble, not a delay.
    2 SB3, 1 Duet
    Debian Jessie server LMS 7.9.1
    Netgear WNDR3400V3 wireless network.

  4. #4
    Mitch Harding
    Guest

    Please fix testing repository

    Yeah, that was my thought as well. Probably just an oversight, I'm
    sure. Hopefully they can get it corrected!

    On Thu, Oct 1, 2009 at 5:19 PM, Millwood
    <Millwood.3zef3b1254435601 (AT) no-mx (DOT) forums.slimdevices.com> wrote:
    >
    > gharris999;464785 Wrote:
    >> I think it always takes a few days after a release for this change to
    >> happen.

    >
    > Once they updated unstable to 7.5.0, it looked like a fumble, not a
    > delay.
    >
    >
    > --
    > Millwood
    >
    > 2 SB3, 1 Duet
    > Debian Lenny server
    > 2 AP (netgear, linksys) wireless network.
    > ------------------------------------------------------------------------
    > Millwood's Profile: http://forums.slimdevices.com/member.php?userid=3600
    > View this thread: http://forums.slimdevices.com/showthread.php?t=68863
    >
    >

  5. #5
    Mitch Harding
    Guest

    Please fix testing repository

    This appears to have been corrected. And my update from 7.3.3 to
    7.4.1 was seamless on Ubuntu 9.04

    On Thu, Oct 1, 2009 at 5:31 PM, Mitch Harding <mitcharf (AT) gmail (DOT) com> wrote:
    > Yeah, that was my thought as well. Probably just an oversight, I'm
    > sure. Hopefully they can get it corrected!
    >
    > On Thu, Oct 1, 2009 at 5:19 PM, Millwood
    > <Millwood.3zef3b1254435601 (AT) no-mx (DOT) forums.slimdevices.com> wrote:
    >>
    >> gharris999;464785 Wrote:
    >>> I think it always takes a few days after a release for this change to
    >>> happen.

    >>
    >> Once they updated unstable to 7.5.0, it looked like a fumble, not a
    >> delay.
    >>
    >>
    >> --
    >> Millwood
    >>
    >> 2 SB3, 1 Duet
    >> Debian Lenny server
    >> 2 AP (netgear, linksys) wireless network.
    >> ------------------------------------------------------------------------
    >> Millwood's Profile: http://forums.slimdevices.com/member.php?userid=3600
    >> View this thread: http://forums.slimdevices.com/showthread.php?t=68863
    >>
    >>

  6. #6
    Senior Member radish's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Red Bank, NJ
    Posts
    5,052
    Quote Originally Posted by Mitch Harding View Post
    This appears to have been corrected. And my update from 7.3.3 to
    7.4.1 was seamless on Ubuntu 9.04
    By seamless do you mean that preferences were preserved? Or just that an uninstall/install worked correctly?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •