Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Member MikeWynneDub's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Dublin, Ireland
    Posts
    81

    SqueezeCenter Internet Radio Issue

    Hi All,

    Under Internet Radio I used to have loads of stations and could browse to find new ones by location etc.

    Now all I have is 'Tune In URL'.

    Any idea what might have happened and how to bring the stations back?

    I'm on version 7.3.3-27044 running under Ubuntu 8.10. My SqueezeNetwork account appears to be active and valid.

    Thanks...
    Ubuntu Server 12.04 on home-build server > LMS 7.7.2 > SB3 (Classic) > PrimaLuna DiaLogue Two > Mission Elegante E83s

  2. #2
    Member MikeWynneDub's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Dublin, Ireland
    Posts
    81
    Answering my own question here...

    Restarting SqueezeCentre solved my problem.

    The issue was related to those in this thread http://forums.slimdevices.com/showthread.php?t=64400
    Ubuntu Server 12.04 on home-build server > LMS 7.7.2 > SB3 (Classic) > PrimaLuna DiaLogue Two > Mission Elegante E83s

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Denmark
    Posts
    599
    I think it only solved your problem temporary. I know it only did it for me.

    I read some where that this is a problem with 7.3.3 and it is corrected in 7.3.4. If this is true I will tell you in a few days
    /Kuben72

    2 Duet, 1 SB3, 1 Boom and 2 Radios

  4. #4
    Member MikeWynneDub's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Dublin, Ireland
    Posts
    81
    Thanks Kuben!
    Ubuntu Server 12.04 on home-build server > LMS 7.7.2 > SB3 (Classic) > PrimaLuna DiaLogue Two > Mission Elegante E83s

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •