Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Senior Member TheRooster2000's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    NDS, Germany
    Posts
    169

    Transporter: M3U playlists won't play

    Hi all!

    Since I have my Transporter I experience problems with M3U playlists.
    If I browse through my music collection on TP and want to play an album for which I created a playlist with winamp I just click the PL but nothing happens.
    In Transporter's second display is written "Nichts" which ist the german word for "None" or "Nothing".
    M3Us are located in the same DIR as the tracks.

    What's wrong with my M3Us??

    Here's an example:

    #EXTM3U
    #EXTINF:305,Zero 7 - I Have Seen
    Zero 7 - I Have Seen.mp3
    #EXTINF:287,Zero 7 - Polaris
    Zero 7 - Polaris.mp3
    #EXTINF:337,Zero 7 - Destiny
    Zero 7 - Destiny.mp3
    #EXTINF:317,Zero 7 - Give It Away
    Zero 7 - Give It Away.mp3
    #EXTINF:263,Zero 7 - Simple Things
    Zero 7 - Simple Things.mp3
    #EXTINF:340,Zero 7 - Red Dust
    Zero 7 - Red Dust.mp3
    #EXTINF:316,Zero 7 - Distractions
    Zero 7 - Distractions.mp3
    #EXTINF:272,Zero 7 - In The Waiting Line
    Zero 7 - In The Waiting Line.mp3
    #EXTINF:288,Zero 7 - Out Of Towm
    Zero 7 - Out Of Town.mp3
    #EXTINF:337,Zero 7 - This World
    Zero 7 - This World.mp3
    #EXTINF:363,Zero 7 - Likufanele
    Zero 7 - Likufanele.mp3
    #EXTINF:218,Zero 7 - End Theme
    Zero 7 - End Theme.mp3


    I'm running SqueezeCenter on my QNAP TS-209 pro II:

    SqueezeCenter-Version: 7.2 - 22900 @ Tue Aug 26 10:59:02 PDT 2008 - Linux - DE - utf8
    Transporter firmware: 62

    Any ideas?

    Greetings from Germany,
    Christian
    Transporter + Touch + Radio + Controller // QNAP TS-869 Pro + SSOTS 4.14 + LMS 7.8.1 Latest Nightly

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Germany
    Posts
    285
    i switched to a qnap 409 pro recently and found i need to provide full paths to the tracks to make my m3u lists work properly. (linux paths!)

    example:
    /volume1/Music/vorbis/LTJ Bukem/....
    (careful: case sensitive!)

    also, i found that SC running on linux can not read/parse playlists with special characters in them (though that does not seem to apply to your example). the symptoms are the same as you were describing.

    since you are in germany, i suspect you will run in to that problem sooner or later with ÷, ń, Ř and ▀. (as did i)

    if you do, vote for the bug here:
    http://bugs.slimdevices.com/show_bug.cgi?id=4578

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •