Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Member
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    West Lothian, Scotland
    Posts
    71

    Current Track display incorrect

    I am running the release build of SqueezeCenter 7.2 on Kubuntu. Everything has been fine up until now.

    I had a playlist playing. When the song changed (i.e. audio changed), the display on my SB3 still showed the previoulsy playing song. I turned on my laptop and had a look at the web front end. That thought it was playing the song after the current song. At the end of the playing song everything updated correctly. Audio was correct throughout. Has anybody else experienced this? I have tried to illustrate this better below:

    1. Song 1
    2. Song 2
    3. Song 3

    When Song 1 started playing the display updated to show Song 1 info. When the crossfade to Song 2 happened the display still showed the info for Song 1. WHen the crossfade to Song 3 happened the display briefly showed the info for Song 2 before changing to Song 3.

    I have not been able to recreate this since.

    Thanks in advance,
    Paul

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    UK
    Posts
    164
    Since the update I've been getting this regularly. I've tried resetting the preferences for the sb and sc. I'll report back if the problem persists.

    Mac 10.4.11 sb 1 sc 7.2

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •