Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 738 of 793 FirstFirst ... 238638688728736737738739740748788 ... LastLast
Results 7,371 to 7,380 of 7927
  1. #7371
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Staffordshire. UK
    Posts
    3,084
    Hi pippin

    I have the ipeng on an iPad Pro (9.7 inch) and would like to know if I can remove the Facebook tile from "My Apps"

    Danke

    Ronnie

  2. #7372
    Senior Member Ikabob's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Ohio, USA
    Posts
    1,491
    Quote Originally Posted by pippin View Post
    Which screen is it locked to?
    If the save icon is greyed out it usually means you either have party mode enabled or you are using MySqueezebox.com

    You should not have to reinstall the App to get out of anything, killing it through the task manager should be enough
    Pippin,
    Using ipeng on my iPhone, the save button is blocked from view in the portrait view. I finally figured out that in the landscape view the saved button is revealed and I can move on.
    Thanks for your quick response, as always and as usual.
    Ikabob


    Squeezebox Touch w/LMS V7.9; Benchmark DAC1 USB;Marantz Pre-amp; SAE Amplifier;ESS Heil Speakers(main listening speakers plus various additional speakers).
    Multiple players: SqueezeBooms,SqueezeRadios; SB3;
    Services:Rhapsody;Slacker;RadioTunes;Spotify (+Triode's Plugin);CalmRadio,Napster,
    Ipeng remote controller.

  3. #7373
    Senior Member pippin's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Berlin
    Posts
    14,695
    Oh, which iPhone model?
    ---
    learn more about iPeng, the iPhone and iPad remote for the Squeezebox and
    Logitech UE Smart Radio as well as iPeng Party, the free Party-App,
    at penguinlovesmusic.com
    New: iPeng 9, the Universal App for iPhone, iPad and Apple Watch

  4. #7374
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Cheshire, UK
    Posts
    4,504
    9.4 wee buggette. iPhone 6S
    On opening no play ff or rewind controls.
    They reappear if you swipe left to Lyrics and then back again

    See screenshot.






    Sent from my iPhone using Tapatalk
    VB2.4 storage QNAP TS419p (NFS)
    Living Room - Joggler & SB3 -> Onkyo TS606 -> Celestion F20s
    Office - Pi3+Sreen -> Sony TAFE320 -> Celestion F10s / Pi2+DAC & SB3 -> Onkyo CRN755 -> Wharfedale Modus Cubes
    Dining Room -> SB Boom
    Kitchen -> UE Radio (upgraded to SB Radio)
    Bedroom (Bedside) - Pi2+DAC ->ToppingTP21 ->AKG Headphones
    Bedroom (TV) - SB Touch ->Sherwood AVR ->Mordaunt Short M10s
    Everything controlled by iPeng

  5. #7375
    Senior Member pippin's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Berlin
    Posts
    14,695
    You’re now the second one to report this. Do you have a way to reproduce it?
    ---
    learn more about iPeng, the iPhone and iPad remote for the Squeezebox and
    Logitech UE Smart Radio as well as iPeng Party, the free Party-App,
    at penguinlovesmusic.com
    New: iPeng 9, the Universal App for iPhone, iPad and Apple Watch

  6. #7376
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Cheshire, UK
    Posts
    4,504
    Quote Originally Posted by pippin View Post
    You’re now the second one to report this. Do you have a way to reproduce it?
    Unfortunately not as yet but I have seen it twice.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    VB2.4 storage QNAP TS419p (NFS)
    Living Room - Joggler & SB3 -> Onkyo TS606 -> Celestion F20s
    Office - Pi3+Sreen -> Sony TAFE320 -> Celestion F10s / Pi2+DAC & SB3 -> Onkyo CRN755 -> Wharfedale Modus Cubes
    Dining Room -> SB Boom
    Kitchen -> UE Radio (upgraded to SB Radio)
    Bedroom (Bedside) - Pi2+DAC ->ToppingTP21 ->AKG Headphones
    Bedroom (TV) - SB Touch ->Sherwood AVR ->Mordaunt Short M10s
    Everything controlled by iPeng

  7. #7377
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Cheshire, UK
    Posts
    4,504
    Quote Originally Posted by d6jg View Post
    Unfortunately not as yet but I have seen it twice.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    It might be immediately after a rescan. I have done 2 tonight but not in a position to test that theory until morning.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    VB2.4 storage QNAP TS419p (NFS)
    Living Room - Joggler & SB3 -> Onkyo TS606 -> Celestion F20s
    Office - Pi3+Sreen -> Sony TAFE320 -> Celestion F10s / Pi2+DAC & SB3 -> Onkyo CRN755 -> Wharfedale Modus Cubes
    Dining Room -> SB Boom
    Kitchen -> UE Radio (upgraded to SB Radio)
    Bedroom (Bedside) - Pi2+DAC ->ToppingTP21 ->AKG Headphones
    Bedroom (TV) - SB Touch ->Sherwood AVR ->Mordaunt Short M10s
    Everything controlled by iPeng

  8. #7378
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Cheshire, UK
    Posts
    4,504
    Quote Originally Posted by d6jg View Post
    It might be immediately after a rescan. I have done 2 tonight but not in a position to test that theory until morning.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    It’s when you hit Play from an Album in New Music or Albums.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    VB2.4 storage QNAP TS419p (NFS)
    Living Room - Joggler & SB3 -> Onkyo TS606 -> Celestion F20s
    Office - Pi3+Sreen -> Sony TAFE320 -> Celestion F10s / Pi2+DAC & SB3 -> Onkyo CRN755 -> Wharfedale Modus Cubes
    Dining Room -> SB Boom
    Kitchen -> UE Radio (upgraded to SB Radio)
    Bedroom (Bedside) - Pi2+DAC ->ToppingTP21 ->AKG Headphones
    Bedroom (TV) - SB Touch ->Sherwood AVR ->Mordaunt Short M10s
    Everything controlled by iPeng

  9. #7379
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2018
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by pippin View Post
    You’re now the second one to report this. Do you have a way to reproduce it?
    Make me the 3rd to report. I get it constantly.

  10. #7380
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2018
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by norderney View Post
    I agree reproducing the problem is difficult because it just happens randomly. It can work fine for a while and then suddenly crashes.
    When crash occurs I think it’s nainly when adding tracks to playlist, BUT does not happen every time.
    I also crash a lot and think it's when I'm adding to the playlist.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •