Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13
  1. #1

    boom and squeezenetwork problem

    It may not be a boom problem, but I can no longer connect to
    squeezenetwork. This started at 6:30am when the display seemed
    to freeze.

    My two other SB3s connect to SN just fine.

    The strange thing is I can't delete my boom from squeezenetwork.
    The web UI says the player is connected, even after I disconnected it
    (and even powered it off.) I can't delete the player from squeezenetwork, because it is still "connected". It seems that the squeezenetwork
    might have gotten a bit confused.

    The boom connects just fine to my squeezecenter software, and otherwise
    seems okay.

    Any way to factory reset the boom so that it connects to Squeezenetwork
    with a new identity? Or ?

    Thanks,

    George

  2. #2
    I am having the same issues see the following thread:

    http://forums.slimdevices.com/showthread.php?t=51800

  3. #3

    Not sure I am having the same problem, here is more info

    When I try to connect to SN with the Boom, it hangs
    on "obtaining an IP address..."

    Pressing left arrow allows me to get back to the network
    menu and connect to SC instead, which works.

    Given that and the fact that I can't delete the player
    from SN leads me to think that there is
    something wrong on the SN server side or the Boom configuration. But that is just a guess.

    George

  4. #4
    Former Squeezebox Guy andyg's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pittsburgh, PA
    Posts
    7,396
    Hmm I can't reproduce. I assume it happens to you every time to you, what do you have to do to trigger it?

  5. #5
    formerly known as Fletch
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,260
    SN and Boom work fine for me. Andy, this sounds similar to the issue I had during beta where something got "stuck" on the SN side and it thought my Boom was already connected when it wasn't.

  6. #6
    Re: andyg:

    To reproduce, all I do is connect to SN and then it hangs. Happens
    every time. Only SC works now. My other two SB3s are just fine
    with SN. The web UI for SN refuses to delete my Boom and lists
    it as connected when it clearly is not.

    Is there any info I can provide that might help troubleshoot
    this if it is a SN server side issue?

    George

  7. #7
    Former Squeezebox Guy andyg's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pittsburgh, PA
    Posts
    7,396

    boom and squeezenetwork problem

    On Aug 31, 2008, at 4:40 PM, mrthreeplates wrote:

    >
    > Re: andyg:
    >
    > To reproduce, all I do is connect to SN and then it hangs. Happens
    > every time. Only SC works now. My other two SB3s are just fine
    > with SN. The web UI for SN refuses to delete my Boom and lists
    > it as connected when it clearly is not.
    >
    > Is there any info I can provide that might help troubleshoot
    > this if it is a SN server side issue?


    Hmm, can you PM me your MAC address?

  8. #8
    Andy...

    Same thing here as well. SC works fine and SN fails and causes the SBB to display a blank/black screen and sometimes will hang at "Welcome to....." This was working fines yesterday and last night and I have not changed anything in my enviornment. Also, I can't remove from SN either and I am not connected.

    Thanks

  9. #9
    MAC sent via PM.

    Quote Originally Posted by andyg View Post
    On Aug 31, 2008, at 4:40 PM, mrthreeplates wrote:

    >
    > Re: andyg:
    >
    > To reproduce, all I do is connect to SN and then it hangs. Happens
    > every time. Only SC works now. My other two SB3s are just fine
    > with SN. The web UI for SN refuses to delete my Boom and lists
    > it as connected when it clearly is not.
    >
    > Is there any info I can provide that might help troubleshoot
    > this if it is a SN server side issue?


    Hmm, can you PM me your MAC address?

  10. #10
    Former Squeezebox Guy andyg's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pittsburgh, PA
    Posts
    7,396

    boom and squeezenetwork problem

    On Aug 31, 2008, at 5:02 PM, Govnah wrote:

    >
    > MAC sent via PM.


    Thanks. What is your Boom doing right now?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •