Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    125

    SqueezeCenter will not load.

    I installed the latest version of the SqueezeCenter but it will not load. I have access to my music library via the remote but on my computer monitor I just get a grey screen with a few icons and a small print saying that SqueezeCenter is loading. This just keeps going on indefinitely.

    Thanks in advance for any help on clearing up this glitch.

    -Roy

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    4

    Same Problem

    I upgraded from Slimserver today. Don't know why but it worked perfectly upon installation but 30 minutes later I get the same grey screen with a few icons. My Squeezbox still plays.
    Alan K.

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    125
    At least I know I'm not the only one having this problem. Initially I thought that my computer didn't have the required 50+ gigs of hard drive space available. I deleted a bunch of files until I had 70+ gigs of available space. I then restarted the computer but still the grey screen.

    -Roy

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    4
    I was using Firefox 2 and decided maybe Firefox was broken. So I upgraded to Firefox 3 and .... now the Squeeze center interface appears fixed.
    Alan K.

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    125
    Hmmm....I'll give that a try.

    Thanks,

    Roy

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    125
    That worked! I installed FireFox 3 and SC is back to normal.

    Thanks again Alan.

    -Roy

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •