I have not found any one action that triggers it (but have not
experimented). I think it's just the web interface that has a problem, the
player appears to work fine.... but it is a little difficult to be sure when
you do not have an interface to start, stop, pause etc the tracks (well,
apart from the remote but that's on another storey).

Simon Turner
Brighton UK


> -----Original Message-----
> From: discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com
> [mailto:discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com]On Behalf Of dean
> blackketter
> Sent: 08 March 2004 00:36
> To: Slim Devices Discussion
> Subject: [slim] SlimServer top right web page (Music Player): Page
> notfound
>
>
> Simon,
>
> Can you give us some more details about the problem? When does it
> happen? Is there a way to trigger it? Also, does the player continue
> to work but just the web interface has problems?
>
> -dean
>
> On Mar 7, 2004, at 2:57 AM, Simon Turner wrote:
>
> > Ever since i first got the Squeezebox I have had this mildly irritating
> > problem with the top right frame of the web interface for SlimServer.
> >
> > The frame dissapears and I get a "Page not Found" error. When this
> > happens I
> > can't Pause, Skip, Stop, Shuffle or Repeat the music or adjust the
> > volume
> > via the web interface. It happens very regularly. I've not bothered
> > mentioning it before because i almost always use the remote instead of
> > the
> > web interface so it's not been a problem.
> >
> > Windows XP Pro
> > SlimServer 5.1.1 (but has happened with all versions I've used)
> >
> > Regards,
> > Simon Turner
> > Brighton UK
> >
> >
> >