Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    3

    Fishbone javascript error?

    Hi, I seem to be having a little problem - I usually browse my music via the Music Folder view using the fantastic Fishbone skin, and up until the Squeezecenter release this has been working perfectly. Now I seem to be having problems adding some albums and songs to the playlist. It seems to only occur if there is an ampersand symbol in the song (filename) or album (folder name). I figured this was probably a javascript problem as fishbone seems to use javascript heavily, so tested with firebug. As suspected, firebug reports an error when trying to add a song - "missing ) after argument list", but unusually it doesnt report an error when adding an album. I use Firefox 2.0, but same thing seems to happen with IE.

    Hope this is enough info to help the author, and thanks for such a great skin

    Cheers, Cameron

  2. #2
    Senior Member 4mula1's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Indiana
    Posts
    543
    Download and install the latest nightly build and see if the problem still exists. If it does file a bufg at bugs.slimdevices.com.

    FWIW I see this behavior in 7.0.1 - 18702.

  3. #3
    NOT a Slim Devices Employee kdf's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    9,493

    Fishbone javascript error?

    On 3-May-08, at 11:09 PM, Cammo wrote:
    >
    > tested with firebug. As suspected, firebug reports an error when
    > trying
    > to add a song - "missing ) after argument list",


    is that ALL that there is? no line number or anything to focus it
    more than every line of JS used by fishbone or common skins?
    any details you have will help. I create a file with an asterisk in
    it, and nothing seems to be wrong. Unfortunately, I don't have much
    free
    time to spend trying random tests so if you can point to something
    more specific, then there is a much better chance that I can fix it.
    -k

  4. #4
    Senior Member 4mula1's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Indiana
    Posts
    543
    Quote Originally Posted by kdf View Post
    I create a file with an asterisk in
    it, and nothing seems to be wrong. Unfortunately, I don't have much
    free
    time to spend trying random tests so if you can point to something
    more specific, then there is a much better chance that I can fix it.
    -k
    Use a file with an ampersand in it. In my above post that's what failed for me and what the OP referred to.

  5. #5
    NOT a Slim Devices Employee kdf's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    9,493

    Fishbone javascript error?

    On 9-May-08, at 3:22 AM, 4mula1 wrote:

    >
    > kdf;300309 Wrote:
    >> I create a file with an asterisk in
    >> it, and nothing seems to be wrong. Unfortunately, I don't have much
    >> free
    >> time to spend trying random tests so if you can point to something
    >> more specific, then there is a much better chance that I can fix it.
    >> -k

    >
    > Use a file with an ampersand in it. In my above post that's what
    > failed for me and what the OP referred to.


    d'oh. sorry. so much garbage from trolls and trollbashing that it
    isn't very easy to take the real information on board any more

    -k

  6. #6
    NOT a Slim Devices Employee kdf's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    9,493
    well, I don't see the error in firebug, but I can reproduce the play file problem. It needs a bug filed. That is, if you want to have any chance of it being fixed for 7.0.1. If there are more details, they need to go into that bug.
    -kdf

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    3
    Thanks, I just posted a bug report.

    Cheers, Cameron

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •