Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Senior Member Phil Leigh's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Cornwall, England
    Posts
    9,991

    My Web GUI has vanished!

    Help!
    My Web GUI has gone...
    SqueezeCenter 7.0 is running - remote works fine, music plays etc.
    When I load 127.0.0.1:9000 I get nothing! The password alert box pops up...I click OK as usual ...and nothing. No web page. Just a blank Internet Explorer panel. Same thing with FireFox...
    Anyone seen this before?
    You want to see the signal path BEFORE it gets onto a CD/vinyl...it ain't what you'd call minimal...
    Touch(wired/W7)+Teddy Pardo PSU - Audiolense 3.3/2.0+INGUZ DRC - MF M1 DAC - Linn 5103 - full Aktiv 5.1 system (6x LK140's, ESPEK/TRIKAN/KATAN/SEIZMIK 10.5), Pekin Tuner, Townsend Supertweeters,VdH Toslink,Kimber 8TC Speaker & Chord Signature Plus Interconnect cables
    Stax4070+SRM7/II phones
    Kitchen Boom, Outdoors: SB Radio, Harmony One remote for everything.

  2. #2
    Senior Member bonze's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Bucks. UK
    Posts
    1,499
    Quote Originally Posted by Phil Leigh View Post
    Help!
    My Web GUI has gone...
    SqueezeCenter 7.0 is running - remote works fine, music plays etc.
    When I load 127.0.0.1:9000 I get nothing! The password alert box pops up...I click OK as usual ...and nothing. No web page. Just a blank Internet Explorer panel. Same thing with FireFox...
    Anyone seen this before?
    Is this an existing install or a nightly update?
    LMS Version: 7.9
    TranquilPC T2-WHS-A3 - WHS 2011
    2x Touch, 3x SB3

  3. #3
    Senior Member Phil Leigh's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Cornwall, England
    Posts
    9,991
    Quote Originally Posted by bonze View Post
    Is this an existing install or a nightly update?
    7.0.1 - 19177...
    You want to see the signal path BEFORE it gets onto a CD/vinyl...it ain't what you'd call minimal...
    Touch(wired/W7)+Teddy Pardo PSU - Audiolense 3.3/2.0+INGUZ DRC - MF M1 DAC - Linn 5103 - full Aktiv 5.1 system (6x LK140's, ESPEK/TRIKAN/KATAN/SEIZMIK 10.5), Pekin Tuner, Townsend Supertweeters,VdH Toslink,Kimber 8TC Speaker & Chord Signature Plus Interconnect cables
    Stax4070+SRM7/II phones
    Kitchen Boom, Outdoors: SB Radio, Harmony One remote for everything.

  4. #4
    Senior Member Phil Leigh's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Cornwall, England
    Posts
    9,991
    tried going back to 7.0...still no gui!!!
    I'm guessing I need to delete something...
    You want to see the signal path BEFORE it gets onto a CD/vinyl...it ain't what you'd call minimal...
    Touch(wired/W7)+Teddy Pardo PSU - Audiolense 3.3/2.0+INGUZ DRC - MF M1 DAC - Linn 5103 - full Aktiv 5.1 system (6x LK140's, ESPEK/TRIKAN/KATAN/SEIZMIK 10.5), Pekin Tuner, Townsend Supertweeters,VdH Toslink,Kimber 8TC Speaker & Chord Signature Plus Interconnect cables
    Stax4070+SRM7/II phones
    Kitchen Boom, Outdoors: SB Radio, Harmony One remote for everything.

  5. #5
    Senior Member autopilot's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    UK
    Posts
    2,371
    When downgrading its best to fully uninstall first. Also try clearing your browser cache.
    Cheers, auto.

    Lounge: Squeezebox 3, Squeezebox Controller, Cambridge Audio 640A, Mission 701's Kitchen: Squeezebox Touch, Trends TA-10.1, Kef Cresta 1's. Bedroom: Squeezebox Boom Bathroom/Garden: Squeezebox Radio Car: iPod Classic 80GB Portable: iPhone 3GS 32Gb (+iPeng)

  6. #6
    Senior Member Phil Leigh's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Cornwall, England
    Posts
    9,991
    Quote Originally Posted by autopilot View Post
    When downgrading its best to fully uninstall first. Also try clearing your browser cache.
    Yes - an uninstall sorted the problem out. Deleting the browser cache sadly didn't work.
    Thanks everyone!
    You want to see the signal path BEFORE it gets onto a CD/vinyl...it ain't what you'd call minimal...
    Touch(wired/W7)+Teddy Pardo PSU - Audiolense 3.3/2.0+INGUZ DRC - MF M1 DAC - Linn 5103 - full Aktiv 5.1 system (6x LK140's, ESPEK/TRIKAN/KATAN/SEIZMIK 10.5), Pekin Tuner, Townsend Supertweeters,VdH Toslink,Kimber 8TC Speaker & Chord Signature Plus Interconnect cables
    Stax4070+SRM7/II phones
    Kitchen Boom, Outdoors: SB Radio, Harmony One remote for everything.

  7. #7
    Senior Member bonze's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Bucks. UK
    Posts
    1,499
    Quote Originally Posted by Phil Leigh View Post
    7.0.1 - 19177...
    I had this recently with 7.1 - not quite sure what happened although I think it had failed to install.
    A couple of times it's had problems deleting the previous update before installing the new (SqueezeTray.exe) and I haven't been able to figure out what happens. Possibly not sucessfully stopping the service.

    If it happens again - check on your squeezebox to see what version it is running on. It may still be the previous version
    LMS Version: 7.9
    TranquilPC T2-WHS-A3 - WHS 2011
    2x Touch, 3x SB3

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •