Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    18

    Internet Radio Buffering / CLI

    Hi all,

    I've been working on a Slim Interface for the Philips Pronto (using CLI). Just working on the final stages and have a question for you all.

    When you select to play an internet radio station there is a long pause before it starts playing. Is there any information that tells you what is happening.. Eg buffering 10,20 40...100%,
    'connecting' Or anything to let the user know "hold in there it will play soon honest" . I was hoping the status command would return something of use but doesn't appear to.

    I'm currently working with 6.5.4 as this seems to be the most common install and once this is working happily will look at some of the additional feature in 7.0.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    18

    Final Product...

    Well I finally go this finished, if anyone is curious to see how it turned out point your browser to http://www.prontoprojects.com/demo.htm.

    Cheers

  3. #3
    Gadfly, Former Founder Slim Devices dean's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    San Francisco, CA
    Posts
    4,427

    Internet Radio Buffering / CLI

    On Apr 9, 2008, at 1:19 AM, Tenchi wrote:
    > Well I finally go this finished, if anyone is curious to see how it
    > turned out point your browser to
    > http://www.prontoprojects.com/demo.htm.


    That's extremely cool, Tenchi!

    Which Prontos does it work with? I"m ordering one!



  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    18

    Which Versions

    Works with the Current Pronto Pro 9400/9600 series (the 2 shown in the video)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •