Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    11

    Question "Stack overflow" when choosing a music folder

    Hi,

    I get a "stack overflow at line: 103" error when I clic on "browse" to choose the music folder and then, in the browsing window, my local drives appears normaly but the map drive I use appears multiple times (I would say about 30-40 times! : see attached file) in that format : "\\Dns-323\volume_1" not in the mapped format "x:\music\". I also have the problem of complete path display when browsing music folder from my SB3.

    I'm using dec. 7th nightliy build of SC7 on a WinXP pro machine with SB3. My music is stored on a DNS-323 NAS.

    I did'nt have this problem with SC6.5

    Thank you

  2. #2
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,310

    "Stack overflow" when choosing a musicfolder

    > I get a "stack overflow at line: 103" error when I clic on "browse" to
    > choose the music folder and then, in the browsing window, my local


    Now... this is getting interesting. There was a bug report opened today:
    http://bugs.slimdevices.com/show_bug.cgi?id=6300

    But I haven't been able to reproduce this, until I saw you file path: the
    script seems to have a problem if there's not only the share, but a
    subfolder defined, too. I'll try to fix this asap.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    11
    Ok, thanks.

  4. #4
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,310

    "Stack overflow" when choosing a musicfolder

    This issue should be fixed in the next nightly build - please give it a
    try. Thanks!

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    11

    Smile

    Wow! That was fast. The problem is solved.

    I don't know if it's because you solved that issue but the program is running a LOT faster. On my machine, it's still not very reactive (Athlon XP 2100+ 1GB) but I would say that the december 10th nightly build is about 50% faster than the one from yesterday.

    Thanks again,

    Frodonf

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •