Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    13

    SB3 Pffft Sound!

    I am certain that this has come up before and someone can give me a quick 'duuh' answer.
    Running FLAC from SS 6.5.2 on Infrant to SB3 via WiFi with 'excellent' reception.
    On ALL tracks I get a pffft sound (almost a swishing or tearing) about every 30 seconds. I have rescaned on the server, rebooted on the SB3 and made sure firmware is up-to-date. Digital output is fixed. Chain is SB3-EMM DCC2SE-McIntosh 501. No problem with digital chain EMM CDSDSE-EMM DCC2SE-McIntosh. Therefore assume issue is SB3/SS only.
    Thanks for the help.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    7,103
    Definitely not normal.

    Contact support at slimdevices dot com. It sounds like a hardware problem.
    Current: SB2, Boom (PQP3 - late beta, PQP1 - early beta), SBC (early beta), Squeezebox Radio (PB1 - early beta), Squeezebox Touch (late beta)
    Selling: Transporter
    Sold: SB3, Duet

  3. #3
    Senior Member Patrick Dixon's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    UK
    Posts
    1,805
    Could be that you are hearing wireless interference as the buffer is filled. Does it happen if you connect wired rather than wireless?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •