Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Results 1 to 8 of 8
  1. #1

    SS won't connect to web after I restart my PC

    SS 6.5.1, SS runs in tray after install but when i do a pc restart I can't get SS to open up to web interface. I need to reisntall all over again. Help

  2. #2
    bum Ross L's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    San Jose, CA
    Posts
    404
    What is the status of SlimTray when the web interface won't open? What operating system?
    Ross L

  3. #3

    Os., Xp

    Upon PC restart SS is not in system tray. When I click on icon to start it, nothing happens, just says finding web site but nothing happens

  4. #4
    bum Ross L's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    San Jose, CA
    Posts
    404
    Do you have trouble installing other software too? Click start, run, type services.msc and hit enter. Then scroll down, do you see SlimServer on that list?
    Ross L

  5. #5

    SS running. Yes it is

    I found that it is running but I did it while I see SS running in my tray anyway.

  6. #6
    bum Ross L's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    San Jose, CA
    Posts
    404
    I'm really not sure what else to offer in the way of advice. Perhaps you should check services.msc next time you see the issue?

    Until then enjoy your music.
    Ross L

  7. #7
    If I do not see it then, what should I check or do?

  8. #8
    bum Ross L's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    San Jose, CA
    Posts
    404
    I'm getting confused. If you experience a problem, please try to describe it as well as possible here on the forums or you can contact support.
    Ross L

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •