Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Results 1 to 5 of 5

Thread: 100% CPU

  1. #1
    Wayne Mery
    Guest

    100% CPU

    I'm attempting v5.0.3 nightly in winXP
    I also have moodlogic installed and enabled in slimp3

    server is pegged at 100% and nothing is going to/playing on the player.
    performance shows server doing some IOreads but no IOwrites.
    slimp3 player display is blank - as if the server isn't there.

    Twofold question:
    1. what's going on?
    2. how does one use/view logging?

    Thanks
    Wayne

  2. #2
    Gadfly, Former Founder Slim Devices dean's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    San Francisco, CA
    Posts
    4,427

    100% CPU

    Hi Wayne,

    I'm not seeing that behavior on my XP machine here. Did the 100% CPU
    usage end after the scan of your music library finished?

    Also, what happens if you disable the MoodLogic support temporarily?

    -dean



    On Dec 27, 2003, at 1:38 PM, Wayne Mery wrote:

    > I'm attempting v5.0.3 nightly in winXP
    > I also have moodlogic installed and enabled in slimp3
    >
    > server is pegged at 100% and nothing is going to/playing on the player.
    > performance shows server doing some IOreads but no IOwrites.
    > slimp3 player display is blank - as if the server isn't there.
    >
    > Twofold question:
    > 1. what's going on?
    > 2. how does one use/view logging?
    >
    > Thanks
    > Wayne
    >

  3. #3
    vseerror@lehigh.edu
    Guest

    100% CPU

    Quoting dean blackketter <dean (AT) slimdevices (DOT) com>:

    > Hi Wayne,
    >
    > I'm not seeing that behavior on my XP machine here. Did the 100% CPU
    > usage end after the scan of your music library finished?


    I think it was not until I selected an album to play.
    Will double check.

    > Also, what happens if you disable the MoodLogic support temporarily?


    already disabled with same result
    could it be something in IDxxx tags?

    -------------------------------------------------
    This mail sent through IMP: http://horde.org/imp/

  4. #4
    Gadfly, Former Founder Slim Devices dean's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    San Francisco, CA
    Posts
    4,427

    100% CPU

    On Dec 27, 2003, at 8:02 PM, vseerror (AT) lehigh (DOT) edu wrote:

    > Quoting dean blackketter <dean (AT) slimdevices (DOT) com>:
    >
    >> Hi Wayne,
    >>
    >> I'm not seeing that behavior on my XP machine here. Did the 100% CPU
    >> usage end after the scan of your music library finished?

    >
    > I think it was not until I selected an album to play.
    > Will double check.

    Great. Any help in reproducing it here would be appreicated.

    >
    >> Also, what happens if you disable the MoodLogic support temporarily?

    >
    > already disabled with same result
    > could it be something in IDxxx tags?

    Possibly, but it's probably something having to do with networking...

  5. #5
    Wayne Mery
    Guest

    100% CPU

    dean blackketter wrote:

    >
    > On Dec 27, 2003, at 8:02 PM, vseerror (AT) lehigh (DOT) edu wrote:
    >
    >> Quoting dean blackketter <dean (AT) slimdevices (DOT) com>:
    >>
    >>> Hi Wayne,
    >>>
    >>> I'm not seeing that behavior on my XP machine here. Did the 100% CPU
    >>> usage end after the scan of your music library finished?

    >>

    mystery solved.
    library scan did not finish.
    I found a recursive link between two drives of "My Music" folders.
    Not sure how long it was there.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •