Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Results 1 to 2 of 2

Thread: Lost Album Art

  1. #1
    Senior Member peejay's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    384

    Lost Album Art

    Disclaimer:I'm merely socialising this problem in case someone else has seen it, or it's already a known bug: end of Disclaimer :-)

    Whenever I change an album (sometimes I rip mp3s from FLAC and accidentally remove the original - it's a long story) and I need to re-rip the FLAC, I then re-index via slimserver and in the album display (fishbone) I lose the artwork. To recover it I perform a re-scan (re-build the library from scratch - a search for changes doesn't recover the artwork), then, as a side effect courtesy of Firefox, I expect, I need to clear the browser cache and then refresh the browser. I'm not complaining, as now I have a solution, but just in case someone else has seen this....
    Oh, by the way, using :
    SlimServer Version: 6.5.1 - 11112 - Windows XP - EN - cp1252
    Perl Version: 5.8.8 MSWin32-x86-multi-thread
    MySQL Version: 5.0.22-community-nt

    Cheers
    I've got a fever above my waist
    You got a squeeze box on your knee
    I know the truth is in between the 1st and 40th drink - Tori Amos
    Squeezebox Classic -> NAD T743 -> Krix Phoenix
    Oh, and a BOOM...

  2. #2

    Looks like the same problem I've got

    I started this thread last week:

    http://forums.slimdevices.com/showth...ight=album+art


    Cheers,
    Paolo

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •