Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Chicago, IL
    Posts
    15

    Ok I have done something very stupid or something very brave…

    Tuesday night I went completely Slimdevices.

    What do I mean by that well …. I bought

    One ReadyNAS NV+ 1tb

    2 more SB3 bringing me up to 3

    and …. wait for it…

    2 Rukus AP and one Rukus Adapter….

    What are the chances all this stuff is going work … hmmmm

    I am putting all my faith in Slimdevices and their choices of 3rd party vender hardware. So it will all work perfectly now ?? right

    Btw if their are any NAS people listening ... can I put more memory in the NV+ ?

  2. #2
    Senior Member shadowboxer's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Central Louisiana
    Posts
    141
    Buy it here: (1 gb stick $135)
    http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820220124



    Instrtuctions to put it in here:
    http://www.infrant.com/download/NV_S...stallation.pdf


    good luck. I upped mine to 1gb. Apparently the slimserver uses a good bit of memory.

    -dale

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Chicago, IL
    Posts
    15
    Cool Thanks for the info.

    How long have you had yours ?

    how well does it stand up against just running it on a PC, I have installed a few NAS's in my time but never runa application on one.
    Last edited by Green19; 2006-11-09 at 16:40.

  4. #4
    Member
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Napa Valley
    Posts
    67
    Green19,

    I am running my whole music network on Ruckus boxes (a TP, 3 SB3s and 1 SB2). The range is about 4X what I was getting over 802.11N. They work flawlessly.
    Bob
    Audio Note CDT-Two->Audio Note DAC5 + Slim Transporter->Spectral DMC-20->Kassai amp->Audio Note AN Es

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Chicago, IL
    Posts
    15
    Realy, thats good to hear....

    One question does the Rukus have a firewal? I mean I assume it does buy I could not find it in the documentaion....I mean It has NAT, DHCP allthe usual stuff.

  6. #6
    Senior Member shadowboxer's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Central Louisiana
    Posts
    141
    Quote Originally Posted by Green19 View Post
    How long have you had yours ?
    2 whole weeks!

    Quote Originally Posted by Green19 View Post
    how well does it stand up against just running it on a PC, I have installed a few NAS's in my time but never runa application on one.
    Look at my post here: http://forums.slimdevices.com/showthread.php?t=29560

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •