Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Duane Byram
    Guest

    Updated to SlimServer 5.0, and now pref pane is missing"Firmware Update" button

    I installed SlimServer 5.0 on OSX 10.3.1 (updating from 4.2.4), and now the
    SlimServer pref pane only includes two buttons:
    "Start/Stop Server" & "Web Access"
    The "Firmware Update" button is no longer present. Is this a intentional UI
    change? Or has something gone wrong on my installation?

    Additionally when I try to manually run the SLIMP3 Firmware Updater
    application on the disk image, it immediately quits.

    I'm currently OK as I have version 2.2 already installed on my SlimMp3, but
    I'm a little concerned I won't be able to update once a new version becomes
    available.

    Anyone else seeing this?

    - duano!

  2. #2
    Dave Nanian
    Guest

    Updated to SlimServer 5.0, and now pref pane is missing"Firmware Update" button

    Duano --

    It's an intentional UI change, actually. The build error that's causing
    the firmware updater to fail, however, is not intentional.

    Dean just posted a build that will fix it -- check his message from
    earlier today.

    On Nov 20, 2003, at 6:04 PM, Duane Byram wrote:

    > I installed SlimServer 5.0 on OSX 10.3.1 (updating from 4.2.4), and
    > now the
    > SlimServer pref pane only includes two buttons:
    > "Start/Stop Server" & "Web Access"
    > The "Firmware Update" button is no longer present. Is this a
    > intentional UI
    > change? Or has something gone wrong on my installation?
    >
    > Additionally when I try to manually run the SLIMP3 Firmware Updater
    > application on the disk image, it immediately quits.
    >
    > I'm currently OK as I have version 2.2 already installed on my
    > SlimMp3, but
    > I'm a little concerned I won't be able to update once a new version
    > becomes
    > available.
    >
    > Anyone else seeing this?
    >
    > - duano!
    >
    >

  3. #3
    Gadfly, Former Founder Slim Devices dean's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    San Francisco, CA
    Posts
    4,427

    Updated to SlimServer 5.0, and now pref pane is missing"Firmware Update" button

    The latest nightly build:

    http://www.slimdevices.com/downloads/nightly/latest/

    also fixes the problem with the updater.

    -dean

    On Nov 20, 2003, at 3:04 PM, Duane Byram wrote:

    > I installed SlimServer 5.0 on OSX 10.3.1 (updating from 4.2.4), and
    > now the
    > SlimServer pref pane only includes two buttons:
    > "Start/Stop Server" & "Web Access"
    > The "Firmware Update" button is no longer present. Is this a
    > intentional UI
    > change? Or has something gone wrong on my installation?
    >
    > Additionally when I try to manually run the SLIMP3 Firmware Updater
    > application on the disk image, it immediately quits.
    >
    > I'm currently OK as I have version 2.2 already installed on my
    > SlimMp3, but
    > I'm a little concerned I won't be able to update once a new version
    > becomes
    > available.
    >
    > Anyone else seeing this?
    >
    > - duano!
    >
    >

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •