Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Results 1 to 2 of 2

Thread: Re:safari

  1. #1
    Steve Raizen
    Guest

    Re:safari

    I have the same problem trying to view the server in either I.E., or Safari 1.0.

    Using 10.2.8. on a G4 350. Everything worked fine on 4.2.6.

    Steve


    On Thu, 20 Nov 2003 11:33:37 -0800 (PST), discuss-request (AT) lists (DOT) slimdevices.com wrote:
    > On Nov 20, 2003, at 9:48 AM, Rob Funk wrote:
    >
    >
    >>> I just dont have any easy way to test
    >>> or debug with Safari.
    >>>

    >>
    >> Doesn't Safari use the same rendering engine as Konqueror? Try a
    >> Linux box with KDE.
    >>

    >
    > That might help, but with the problem of having the playlist not
    > redraw I am seeing it in Safari, but not in Omniweb which uses the
    > same rendering engine. It could be that Safari is using a more
    > recent build, or there is a bug in Safari that won't show up in
    > other browsers based on that engine.

  2. #2
    Kevin Deane-Freeman
    Guest

    Re:safari

    Quoting Steve Raizen <sraizen (AT) cityxpress (DOT) com>:

    > I have the same problem trying to view the server in either I.E., or Safari
    > 1.0.
    >
    > Using 10.2.8. on a G4 350. Everything worked fine on 4.2.6.
    >
    > Steve

    There are two "problems" actualy. However, IE hasn't been reported as being
    problematic. Are you referring to the slowdown, or the blank frames?

    Try reducing the number of items displayed on a page, from the server interface
    settings. You can also increase the refresh from 30 seconds to something longer
    to give it more time to load. The amount of information in the playlist can
    sometimes take time to load.

    -kdf



    > On Thu, 20 Nov 2003 11:33:37 -0800 (PST),
    > discuss-request (AT) lists (DOT) slimdevices.com wrote:
    > > On Nov 20, 2003, at 9:48 AM, Rob Funk wrote:
    > >
    > >
    > >>> I just dont have any easy way to test
    > >>> or debug with Safari.
    > >>>
    > >>
    > >> Doesn't Safari use the same rendering engine as Konqueror? Try a
    > >> Linux box with KDE.
    > >>

    > >
    > > That might help, but with the problem of having the playlist not
    > > redraw I am seeing it in Safari, but not in Omniweb which uses the
    > > same rendering engine. It could be that Safari is using a more
    > > recent build, or there is a bug in Safari that won't show up in
    > > other browsers based on that engine.

    >
    >
    >
    >

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •