Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 30 of 30
  1. #21
    Member
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    30
    Oh yes, the DS is still running OK. I can see the files in the public folder and I can access them:

    ssods-1b2-install-log-2006-06-07_1045.txt
    ssods-deinst-2006-06-07_1117.tar

    Thanks, flipflip. Talk later.

  2. #22
    Senior Member flipflip's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Swissaland
    Posts
    1,408
    rhubarbe, i am sorry to tell you this:

    A collegue has just tested it on a new (i.e. installed from scratch, with an empty hdd) DS-101g+, firmware 284. And it worked as expected and described!

    I suggest, that you start from scratch as well. Empty the HDD: delete all partitions. you probalby need to connect the HDD to another computer (internal or in an external usb-enclosure) and delete the partitions. This can be done in windows using the "Disk Tool" (I don't know the exact English name) under "Administrative Tools" (or so).

    Then reinstall the DS with the firmware 284 and try again.

    I hope it will work.

    Regards,
    flipflip

  3. #23
    Member
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    30
    Oh dear. No SATA on our PCs and I don't have an external SATA enclosure.

    EDIT: I deleted the files from my /public dir and tried the patch again:

    The SlimServer web interface is at _http://192.168.7.2:9000.
    SlimServer auto start is disabled.
    The database file is missing.
    SlimServer is not running.
    The following buttons will either start or stop the SlimServer process, or display the log.

    Looks like we have success, Houston.

    I'll build a database and report back later. :thumbsup:
    Last edited by rhubarbe; 2006-06-07 at 06:33.

  4. #24
    Senior Member flipflip's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Swissaland
    Posts
    1,408
    Yeah, that looks rather good!

  5. #25
    Member
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    30
    The SlimServer web interface is at _http://192.168.7.2:9000.
    SlimServer auto start is disabled.
    Database file size is 0.1 MB.
    SlimServer is running, PID is 2831.
    Process state is S (sleeping).
    Memory usage is 48436 kb total with 36784 kb resident set size.
    Running since: 14:44, CPU time: 2:04, CPU load: 30.6% (average).

    That looks even better! :grin:

    Web Interface working too.

    All working now and thanks very much flipflip.
    Last edited by rhubarbe; 2006-06-07 at 06:55.

  6. #26
    Senior Member flipflip's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Swissaland
    Posts
    1,408
    I created a poll on SSODS. Could you please vote? Many thanks.

    here

  7. #27
    Member
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    30
    OK, I voted for ds-101g+ but I installed ssods on ds-101j also. I am currently running the ds-101g+ and it's running just fine.

  8. #28
    Member
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    30
    Have a slight problem with my DS-101j and even though I am sure it isn't connected to SSODS I thought I'd ask it anyway.

    Thgere is a facility on the DS-101j to backup to a mounted USB HDD attached to the DS-101j.

    You can choose for the DS-101j to automatically do backups based upon a schedule. I have set an hourly backup schedule but the danged thing just doesn't do it. It does an immediate backup if I click on that but reports a transfer of 0MB in 0sec. I have to ftp to the USB HDD to be abe to confirm whether it has done anything and I do not want to have to do this every time.

    Anybody else get this? Is it SSODS or is it the capacity of the USB HDD tat I am using (40GB) DS-101j HDD 250GB.

    Flummoxed.

  9. #29
    Senior Member flipflip's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Swissaland
    Posts
    1,408
    I do not think that SSODS has something to to with it.

    I do backups on demand (manually initiated). I had (have) an issue with Firefox where the backup status page would not update (i.e. show progess 0 mb and 0 time left to finish). With IE the problem does not appear.

    Do you have the latest firmware (368)?

    flip

  10. #30
    Member
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    30
    I'm using: 2.0.1 - 3.0281. I have the problem in IE 6.02.2900 and in FF 1.5.0.4 What version of IE are you using?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •