Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Senior Member Grahame's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    108

    Nightly 2006-04-08 Windows build broken?

    Tried to install latest (6.2.2) windows nightly build.

    Looks like its broken. No slim.exe

    Build log says .....


    Removing .svn directories from build...
    rm: too few arguments
    Try `rm --help' for more information.
    Building perlsvc executable for server...
    Can't load 'C:\cygwin\home\sdi\build\stable\release\server\CP AN\arch\5.8\MSWin32-x86-multi-thread/auto/Win32/API/API.dll' for module Win32::API: load_file:Access is denied at /PerlApp/DynaLoader.pm line 212.
    at C:/cygwin/home/sdi/build/stable/release/server/Slim/Utils/Misc.pm line 46
    Compilation failed in require at C:/cygwin/home/sdi/build/stable/release/server/Slim/Utils/Misc.pm line 46.
    BEGIN failed--compilation aborted at C:/cygwin/home/sdi/build/stable/release/server/Slim/Utils/Misc.pm line 54.
    Compilation failed in require at slimserver.pl line 201.
    BEGIN failed--compilation aborted at slimserver.pl line 201.
    'slimserver.pl' had compilation errors.


    Any one else confirm this?

    Luckily I have a previous nightly thats good, so no worries,
    just trying to get a nightly with latest firmware.

    Edit: The installer was about 2.3MB Smaller as well, so that should have been a bit of a giveaway.
    Last edited by Grahame; 2006-04-08 at 11:32.

  2. #2
    Senior Member mattybain's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Stockport, England
    Posts
    380
    Yes it is hosed for me too, both the 7th and 8th. Have gone back to the 6th and all is good. This has also given me the v39 firmware.

  3. #3
    Senior Member Grahame's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    108
    Update:

    Installing broken 2006-04-08 , then re-installing previous version (2006-03-22) had side effect of updating firmware to Version 37 on SB2.

    Checked the Program Files\SlimServer\server\Firmware dir
    and version 37 was installed.

    So I guess thats a win - of sorts.

  4. #4
    Senior Member Millwood's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    803

    Bug 3253

    I've opened bug 3253 - 4/7 was first broken build.

  5. #5
    I'm on SlimServer Version: 6.5b1 - 6856 - Windows Server 2003 - EN - cp1252 firmware v37 is this a stable version. I'm trying to find a reasonably stable 6.5b1 and stick with it.
    "O wad some Power the giftie gie us
    To see oursels as ithers see us!
    It wad frae monie a blunder free us,
    An' foolish notion."
    Robert Burns

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •