Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    274

    Missing autosplit.ix after reinstall

    My slimserver running on Ubuntu had a little file system problem this morning, so I had to reinstall Slimserver (lastest 6.2.x nightly from SVN).

    Now when starting Slimserver, I get the following error:

    Can't locate auto/Compress/Zlib/autosplit.ix in @INC (@INC contains: /usr/local/slimserver/CPAN/arch/5.8.7/i486-linux-gnu-thread-multi /usr/local/slimserver/CPAN/arch/5.8.7/i486-linux-gnu-thread-multi/auto /usr/local/slimserver/CPAN/arch/5.8/i486-linux-gnu-thread-multi /usr/local/slimserver/CPAN/arch/5.8/i486-linux-gnu-thread-multi/auto /usr/local/slimserver/CPAN/arch/i486-linux-gnu-thread-multi /usr/local/slimserver/lib /usr/local/slimserver/CPAN /usr/local/slimserver /etc/perl /usr/local/lib/perl/5.8.7 /usr/local/share/perl/5.8.7 /usr/lib/perl5 /usr/share/perl5 /usr/lib/perl/5.8 /usr/share/perl/5.8 /usr/local/lib/site_perl .) at /usr/share/perl/5.8/AutoLoader.pm line 160.
    at /usr/local/slimserver/CPAN/Compress/Zlib.pm line 15

    I rebuilt all perl stuff via "sudo /usr/local/slimserver/Bin/build-perl-modules.pl", so I'm puzzled why I get this error when I didn't get it before.
    I'd guess something is wrong with the Perl include files since I have this autosplit.ix file on my system several times in different folders.

    Any hints?
    Last edited by 0xdeadbeef; 2006-04-02 at 05:32.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    274
    Hm, I copied the file from the folder *386 to *486 which seems to fix this. Still I would assume this is a problem in slimserver nightly when doing a fresh install.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •