Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Member Keith's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Totley, Sheffield, UK
    Posts
    66

    SB2 Stops Working

    I have a SB2 that for some reason stops playing after a period of time. There are another 3 SB2 running fine so it would seem that this could be a problem with this unit, has anybody else had similar problems?

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    7,103

    SB2 Stops Working

    Stops playing as in loses contact with SlimServer,
    the buffer goes empty, or stops after it
    finishes a song and won't play the rest of its
    playlist?

    Keith wrote:
    > I have a SB2 that for some reason stops playing

    after a period of time.
    > There are another 3 SB2 running fine so it would

    seem that this could
    > be a problem with this unit, has anybody else had

    similar problems?
    >
    >


    --
    ___________________________________


    Mark Lanctot
    ___________________________________







  3. #3
    Member Keith's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Totley, Sheffield, UK
    Posts
    66
    Stops dead as in the song is still displayed everything seems OK but the the clock stops and there is no response from the remote. The only way to get a response from the unit is to disconnect the power.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •