Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    May 2005
    Posts
    24

    Question Automatically Play

    OK, (newbie here)

    I've figured out how to get my laptop to automatically boot in the morning. I've also figured out how to get slimserver to start on boot. I've added the advanced alarm plugin and selected a playlist.

    This morning everything turned on, but the playlist never played. It appeared in the tracks section, but I had to press play to get it going. I've tried playing the playlist manually and it worked fine, so it's not the playlist.

    When I shut down slimserver, do I need to press play before doing so, or is there something else I'm forgetting to do?

    ....so close!

    Thanks in advance.

  2. #2
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,530

    Automatically Play

    > This morning everything turned on, but the playlist never played. It
    > appeared in the tracks section, but I had to press play to get it
    > going. I've tried playing the playlist manually and it worked fine, so
    > it's not the playlist.


    Did you set the plugin to use that playlist or did you load it last night
    manually?

    --

    Michael

    -----------------------------------------------------------
    Help translate SlimServer by using the
    StringEditor Plugin (http://www.herger.net/slim/)


  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    May 2005
    Posts
    24

    Update

    I did the same thing last night (I think) and this morning everything worked! I'll keep an eye on it and see if it happens again. Thanks for responding.

    pacard

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •