Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 387 of 387 FirstFirst ... 287337377385386387
Results 3,861 to 3,869 of 3869
  1. #3861
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Olathe, Kansas, US
    Posts
    351

    SDT Release 5.9.56

    This release re-establishes NHL scores.

  2. #3862
    Senior Member bluetdi's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Vienna
    Posts
    290
    As always: Thank you.
    2xPi3-7"+pCP+LMS | Transporter | 2xTouch | 2xClassic | 2xBoom | 2xRadio | iPeng | [2xOdroid U3+m2p+LMS]

  3. #3863
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Boston, MA USA
    Posts
    159
    I, like many others, made the switch to the weather.com version quite some time ago. And it has been, and continues to work well. However, I looked at the server log today and see this error which appears hundreds of times starting near the end of August:
    [19-10-06 08:31:19.3592] Plugins::SuperDateTime::Plugin::gotWunderground (3690) Warning: Weather Underground Station 49132a62b947a527 is not returning any data.

    Can someone suggest why it's still reaching out to WU and the WU version has been removed?

    Thanks.

  4. #3864
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Olathe, Kansas, US
    Posts
    351
    Quote Originally Posted by phred View Post
    I, like many others, made the switch to the weather.com version quite some time ago. And it has been, and continues to work well. However, I looked at the server log today and see this error which appears hundreds of times starting near the end of August:
    [19-10-06 08:31:19.3592] Plugins::SuperDateTime::Plugin::gotWunderground (3690) Warning: Weather Underground Station 49132a62b947a527 is not returning any data.

    Can someone suggest why it's still reaching out to WU and the WU version has been removed?

    Thanks.
    Basic WU info can still be retrieved if the WU station you have entered on the settings page is active. If you clear the WU station ID on the settings page the messages in the log will go away.

    Sent from my SM-G975U using Tapatalk

  5. #3865
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Boston, MA USA
    Posts
    159
    Quote Originally Posted by BoomX2 View Post
    Basic WU info can still be retrieved if the WU station you have entered on the settings page is active. If you clear the WU station ID on the settings page the messages in the log will go away.
    Thanks BoomX2. I'm almost embarrassed that I didn't think of the solution myself.

  6. #3866
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2019
    Posts
    14
    Im trying to get date and time for Europe, Croatia on Touch, but it always shows default Chicagi time. It seems that new settings cant be saved, or im missing right code for my country. Can someone please help? Thnx.

  7. #3867
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Boston, MA USA
    Posts
    159

    Weather not Updating

    On both my Touch and my Radio, the current weather from SuperDateTime v5.9.56 hasn't changed since late yesterday afternoon. It's showing the same temperature now as it did last night. And the temp has definitely changed. Also the next four day's forecasts are very different than what I'm seeing on the weather.com website.

    I have power-cycled both devices. I have stopped and restarted LMS. I have rebooted the Win10 machine where LMS lives. No changes in current temp, nor the forecasts.

    It's almost like weather.com has changed the identifier. Or weather.com isn't transmitting any new data. Despite the fact that their site shows data that is closer to reality.

    Looking in the server log starting on Oct 26, I see this:
    [19-10-26 18:56:05.9408] Plugins::SuperDateTime::Plugin::gotWeatherNow (3549) Unknown Barometer Trend Status!!! Code = 4
    [19-10-26 18:56:05.9410] Plugins::SuperDateTime::Plugin::gotWeatherNow (3550) Barometer Trend Description = Falling Rapidly
    [19-10-26 19:11:36.9706] Plugins::SuperDateTime::Plugin::gotWeatherNow (3549) Unknown Barometer Trend Status!!! Code = 4
    [19-10-26 19:11:36.9709] Plugins::SuperDateTime::Plugin::gotWeatherNow (3550) Barometer Trend Description = Falling Rapidly
    [19-10-27 04:35:22.8107] Plugins::SuperDateTime::Plugin::gotWeatherNow (3546) BaroTrend Code = 3 Baro Trend Description: Rising Rapidly

    And that last line repeats until 08:00 on Oct 27.
    The only more recent entry is when I stopped and restarted LMS today.

    So my questions are these:
    1- where can I find/confirm the weather.com identifier?
    2- what is going on here?

    Thanks.

    EDIT: Never mind. I don't know when or why, but it appears the weather.com city identifier was set to 60614:4:US when it had been 02116:4:US. Up until today, the PC on which LMS lives hasn't been rebooted since Oct 15, so I can't figure out how or why the ID changed at some point yesterday. Now that the correct ID has be (re)entered, the current conditions and forecasts are once again correct.
    Last edited by phred; 2019-10-30 at 12:28.

  8. #3868
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Olathe, Kansas, US
    Posts
    351
    Quote Originally Posted by phred View Post
    On both my Touch and my Radio, the current weather from SuperDateTime v5.9.56 hasn't changed since late yesterday afternoon. It's showing the same temperature now as it did last night. And the temp has definitely changed. Also the next four day's forecasts are very different than what I'm seeing on the weather.com website.

    I have power-cycled both devices. I have stopped and restarted LMS. I have rebooted the Win10 machine where LMS lives. No changes in current temp, nor the forecasts.

    It's almost like weather.com has changed the identifier. Or weather.com isn't transmitting any new data. Despite the fact that their site shows data that is closer to reality.

    Looking in the server log starting on Oct 26, I see this:
    [19-10-26 18:56:05.9408] Plugins::SuperDateTime::Plugin::gotWeatherNow (3549) Unknown Barometer Trend Status!!! Code = 4
    [19-10-26 18:56:05.9410] Plugins::SuperDateTime::Plugin::gotWeatherNow (3550) Barometer Trend Description = Falling Rapidly
    [19-10-26 19:11:36.9706] Plugins::SuperDateTime::Plugin::gotWeatherNow (3549) Unknown Barometer Trend Status!!! Code = 4
    [19-10-26 19:11:36.9709] Plugins::SuperDateTime::Plugin::gotWeatherNow (3550) Barometer Trend Description = Falling Rapidly
    [19-10-27 04:35:22.8107] Plugins::SuperDateTime::Plugin::gotWeatherNow (3546) BaroTrend Code = 3 Baro Trend Description: Rising Rapidly

    And that last line repeats until 08:00 on Oct 27.
    The only more recent entry is when I stopped and restarted LMS today.

    So my questions are these:
    1- where can I find/confirm the weather.com identifier?
    2- what is going on here?

    Thanks.

    EDIT: Never mind. I don't know when or why, but it appears the weather.com city identifier was set to 60614:4:US when it had been 02116:4:US. Up until today, the PC on which LMS lives hasn't been rebooted since Oct 15, so I can't figure out how or why the ID changed at some point yesterday. Now that the correct ID has be (re)entered, the current conditions and forecasts are once again correct.
    The SDT plugin defaults to 60614:4:US if the weather.com identifier is blank or not in the correct format. See code below. It is possibly the weather.com station identifier was inadvertently altered when making another setting change to SDT.

    Code:
    # Get previous settings or set default
        if ($prefs->get('city') !~ /.+\:\d\:\D\D/) { # Check for proper weather.com citycode format
            $log->error("Check your Weather.com Identifier. Your entry = " . $prefs->get('city'));
            $prefs->set('city','60614:4:US'); #Default to Chicago... cuz Chicago is where it's at! 
            $log->error("Defaulting identifier to Chicago: " . $prefs->get('city'));
        }

  9. #3869
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Boston, MA USA
    Posts
    159
    Quote Originally Posted by BoomX2 View Post
    The SDT plugin defaults to 60614:4:US if the weather.com identifier is blank or not in the correct format. See code below. It is possibly the weather.com station identifier was inadvertently altered when making another setting change to SDT.
    Thanks - somewhere along the line the identifier got changed. Perhaps when I moved LMS to a different PC. All is good now.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •