Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    497

    Scanner in r1655802730

    Before I investigate further (Most of You know I have a huge db):
    I see some wired things in results of scanning NEW Files. Anyone else does?
    2 examples:
    - I can't see the "full sitze" cover on some albums in some Players. E.g. I can't see it on web interface and on Radio (Community FW), but I can see it on Sqeezer (Android App)
    - When I call "New Music" and click on Artists Name it shows in some cases albums of another Artist. If I click on artist's name from other views (e.g. Player) it shows the "correct" albums by this artist.

    I will do further Research, but it would help to get feedback from others to See where I could "start". (Next plan is to "reset" db for 3 weeeks ago and scan it with an older build...)

    Thanks!

  2. #2
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,748

    Scanner in r1655802730

    > - I can't see the "full sitze" cover on some albums in some Players.
    > E.g. I can't see it on web interface and on Radio (Community FW), but I
    > can see it on Sqeezer (Android App)


    Full size might simply be too large to be displayed on your screen? Or
    what exactly is not working as expected?

    > - When I call "New Music" and click on Artists Name it shows in some
    > cases albums of another Artist. If I click on artist's name from other
    > views (e.g. Player) it shows the "correct" albums by this artist.


    Can't reproduce this. New Music/Some Album's Artist/Album list?

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    497
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    Full size might simply be too large to be displayed on your screen? Or
    what exactly is not working as expected?

    Can't reproduce this. New Music/Some Album's Artist/Album list?
    No, was 600x600 and 1000x1000 so shoud have fit my 17'' Notebook
    BUT:
    I did a "reset" (db from June 14th and a changed&new scan with latest nightly) - this time it worked.
    So I think it was an individual hiccup - won't futher investigate this one.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •