Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 28 of 28
  1. #21
    Junior Member
    Join Date
    May 2022
    Posts
    2

    Fallback server working flawless past weeks- thanks!

    Quote Originally Posted by mherger View Post
    > Just for info- I had exactly the same problem from last week, and your
    > advice with the fallback accesspoint also helped - based in Norway as
    > well so if this is a geographical thing?


    I don't know what's going on in Spotify land. But yes, it started in
    Denmark. Suddenly the servers in Denmark wouldn't work any more. Using
    the fallback servers helped. Now next up seems Norway... Maybe I should
    just rely on the fallback servers in all cases. That certainly is not
    what Spotify designed the access point lookup for. But if they can't
    maintain the system, then we'll have to use whatever is working.
    ----
    Thanks again for your great work with spotty and keeping up with Spotify's 'bugs'.
    Perhaps it's just a little Swedish 'neighbour trolling' since Denmark and Norway seem to be affected and not Sweden haha...

  2. #22
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    > Just for info- I had exactly the same problem from last week, and your
    > advice with the fallback accesspoint also helped - based in Norway as
    > well so if this is a geographical thing?


    I don't know what's going on in Spotify land. But yes, it started in
    Denmark. Suddenly the servers in Denmark wouldn't work any more. Using
    the fallback servers helped. Now next up seems Norway... Maybe I should
    just rely on the fallback servers in all cases. That certainly is not
    what Spotify designed the access point lookup for. But if they can't
    maintain the system, then we'll have to use whatever is working.
    Same problem here, and your solution worked just fine! I agree with the others and forwards a big thank you for your time and effort in keeping us
    connected to Spotify using a Squeezebox!

    I live in Sweden, if that has something to do with it.

    Per

  3. #23
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    1

    Same thing Spotty here in Holland

    I have encountered exactly the same thing in Holland. I was thinking of changing to other software like Mood, Daphile Volumio. But I am glad to stick to Picoreplayer thanks to this solution!!!

    Muchas Gracias !!!!! Peter ��

  4. #24
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    Please enable the "use Spotify fallback access point" option in the
    Spotty settings.
    I am living in The Netherlands, and I also could not start any spotty file for a few days (only the artwork did appear...).
    Thanks very much for this 'quick fix' MHerger!!! It all works fine again!
    Max2Play server and 2 x Max2play clients (Raspberry Pi), 2 x Squeezebox Radio

  5. #25
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    7
    Same here (also in The Netherlands)! So after Scandinavia, now also Dutch servers were migrated / screwed up.

    Thanx Michael

  6. #26
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    5
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    Please enable the "use Spotify fallback access point" option in the
    Spotty settings.
    Thank's for the solution activating: "fallback access point". Here in Sweden (If there is a demografics problem).

    (However, my LMS@PiCorePlayer(old from 2020) and an old version(unknown) of spotty was working fine, it was, however, when I upgraded LMS and spotty that I needed to activate the "use Spotify fallback access point" option.)

    All the best!

  7. #27
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2022
    Posts
    1
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    Please enable the "use Spotify fallback access point" option in the
    Spotty settings.
    Had the same problem in Switzerland and the fallback fixed it.

    Thanks a lot for all your support and effort Michael!

  8. #28
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Switzerland
    Posts
    2

    Switzerland also affected

    the same with me, also in Switzerland, since a few days, only quick fix using the fallback server has helped. Big thanks to Michael!

    Quote Originally Posted by pgafner View Post
    Had the same problem in Switzerland and the fallback fixed it.



    Thanks a lot for all your support and effort Michael!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •