Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 94
  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2020
    Posts
    7
    Quote Originally Posted by Apesbrain View Post
    Ok, I'll need to think about it. What versions of Windows and LMS are you running? Is your Windows 32- or 64-bit?

    What type(s) of files are you playing?

    When you look in LMS at Settings > Advanced > File Types, does FLAC look something like this:


    already set that way , I put the files you mentioned in the directory you specified, but there is no .dll file in the file you gave?

    and i think i couldn't install eq plugin fully

  2. #12
    Senior Member Apesbrain's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    East Coast, USA
    Posts
    1,975
    Quote Originally Posted by veracocha View Post
    there is no .dll file in the file you gave?
    That's correct; just an EXE and a CONFIG file.

    In the same folder where you copied these two files, do you have a FLAC.EXE and a SOX.EXE?

  3. #13
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    587
    OK, so I ran sh picore-etc.sh in its directory and a dnload started.
    The directory structure is not the same so I need to find which files to copy to my structure...
    The file types are not configured as the pic above, but greyed out. The balance test doen't change anyting.

    Welcome to Smart Terminal.
    admin@192.168.10.150:/$
    admin@192.168.10.150:/share$
    admin@192.168.10.150:/share/Logitech Media Server$
    admin@192.168.10.150:/share/Logitech Media Server/SlimServ
    er$
    admin@192.168.10.150:/share/Logitech Media Server/SlimServ
    er/Cache$
    admin@192.168.10.150:/share/Logitech Media Server/SlimServ
    er/Cache/InstalledPlugins$
    admin@192.168.10.150:/share/Logitech Media Server/SlimServ
    er/Cache/InstalledPlugins/Plugins$
    admin@192.168.10.150:/share/Logitech Media Server/SlimServ
    er/Cache/InstalledPlugins/Plugins/InguzEQ$ sh picore-setup
    .sh
    mkdir: can't create directory '/usr/local/slimserver/prefs/InguzEQ': No such file or directory
    mkdir: can't create directory '/usr/local/slimserver/prefs/InguzEQ/bin': No such file or directory
    picore-setup.sh: line 22: cd: /usr/local/slimserver/prefs/InguzEQ/bin: No such file or directory
    --2022-09-24 19:38:06-- https://github.com/Foxenfurter/inguz...x-arm/InguzDSP
    Resolving github.com... 140.82.121.4
    Connecting to github.com|140.82.121.4|:443... connected.
    HTTP request sent, awaiting response... 302 Found
    Location: https://raw.githubusercontent.com/Fo...x-arm/InguzDSP [following]
    --2022-09-24 19:38:06-- https://raw.githubusercontent.com/Fo...x-arm/InguzDSP
    Resolving raw.githubusercontent.com... 185.199.111.133, 185.199.110.133, 185.199.109.133, ...
    Connecting to raw.githubusercontent.com|185.199.111.133|:443... connected.
    HTTP request sent, awaiting response... 200 OK
    Length: 29637095 (28M) [application/octet-stream]
    Saving to: 'InguzDSP.2'

    InguzDSP.2 100% 28.26M 11.1MB/s in 2.5s

    2022-09-24 19:38:09 (11.1 MB/s) - 'InguzDSP.2' saved [29637095/29637095]

    --2022-09-24 19:38:09-- https://raw.githubusercontent.com/Fo...DSP.dll.config
    Resolving raw.githubusercontent.com... 185.199.108.133, 185.199.111.133, 185.199.110.133, ...
    Connecting to raw.githubusercontent.com|185.199.108.133|:443... connected.
    HTTP request sent, awaiting response... 200 OK
    Length: 214 [text/plain]
    Saving to: 'InguzDSP.dll.config.2'

    InguzDSP.dll.c 100% 214 --.-KB/s in 0s

    2022-09-24 19:38:09 (4.61 MB/s) - 'InguzDSP.dll.config.2' saved [214/214]

    ln: /usr/share/InguzEQ: File exists
    ln: /usr/local/slimserver/Bin/armhf-linux/InguzDSP: No such file or directory
    ln: /usr/local/slimserver/Bin/armhf-linux/InguzDSP.dll.config: No such file or directory
    admin@192.168.10.150:/share/Logitech Media Server/SlimServ
    er/Cache/InstalledPlugins/Plugins/InguzEQ$ sh /usr/local/s
    limserver/Cache/InstalledPlugins/Plugins/InguzEQ/picore-se
    tup.sh

  4. #14
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    587
    I figured out that the directories weren't correct and found the corresponding directories in my NAS and pasted the config and dll file into all three suspects, armf, i386 and x86.
    The file types showed InguzDSP, but didn't play. Removed the dll and the config from all folders and added them to one at a time. Can play but InguzDSP not shown in File Types.
    Added dll and config to i386 and x86 separately but it didn't work.
    I give up.
    "I have built executables for other Linux and Apple OS's. But I am assuming anyone using these has more knowledge than me on how to install stuff."
    Would be nice to have them for QNAP NAS.

    (It also shows Tidal 31/63 albums beside the volume control in the LMS interface when I use random play. Maybe Inguz doesn't like Tidal.)
    Last edited by Zombie; 2022-09-24 at 22:36.

  5. #15
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    587
    Ping!
    Anyone know where I can find files for other OSs than Win and Debian to get Inguz working?
    I think I need for Linux x86 (QNAP)
    Last edited by Zombie; 2022-10-07 at 08:56.

  6. #16
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2022
    Location
    Auckland, Aotearoa-New Zealand
    Posts
    17

    Treble?

    Hi all,

    I've seeing the following in the log for InguzEQ, its logging level I've set to "Debugô:

    (261) InguzEQ: jiveTopMenu
    [22-10-11 05:27:19.5525] Plugins::InguzEQ::Plugin::debug (261) InguzEQ: 0=Bass
    [22-10-11 05:27:19.5526] Plugins::InguzEQ::Plugin::debug (261) InguzEQ: 1=Treble
    [22-10-11 05:27:19.5528] Plugins::InguzEQ::Plugin::debug (261) InguzEQ: F=Flatness
    [22-10-11 05:27:19.5529] Plugins::InguzEQ::Plugin::debug (261) InguzEQ: L=Quietness
    [22-10-11 05:27:19.5530] Plugins::InguzEQ::Plugin::debug (261) InguzEQ: B=Balance
    [22-10-11 05:27:19.5531] Plugins::InguzEQ::Plugin::debug (261) InguzEQ: W=Width


    What I'm concerned about is the Treble value set to "1" when Treble isn't an option on the control panel.

    What gives?

    Thanks in advance.
    Some friends, associates and I run a Facebook group dedicated to music streaming technologies and you're all welcome to join us:

    https://facebook.com/groups/hifiaudiostreaming/

  7. #17
    Senior Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    132
    Quote Originally Posted by Zombie View Post
    Ping!
    Anyone know where I can find files for other OSs than Win and Debian to get Inguz working?
    I think I need for Linux x86 (QNAP)
    What QNAP box are you using? I maybe able to figure out what combination to build from that and upload a version.

  8. #18
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    587
    Quote Originally Posted by foxesden View Post
    What QNAP box are you using? I maybe able to figure out what combination to build from that and upload a version.
    Thanks, I have a TS-251+

  9. #19
    Senior Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    132
    Quote Originally Posted by Zombie View Post
    Thanks, I have a TS-251+
    I have compiled a linux x64 version and it is available here https://github.com/Foxenfurter/inguz...blishLinux-x64

  10. #20
    Senior Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    132
    Quote Originally Posted by artatgray View Post
    Hi all,

    I've seeing the following in the log for InguzEQ, its logging level I've set to "Debugô:

    (261) InguzEQ: jiveTopMenu
    [22-10-11 05:27:19.5525] Plugins::InguzEQ::Plugin::debug (261) InguzEQ: 0=Bass
    [22-10-11 05:27:19.5526] Plugins::InguzEQ::Plugin::debug (261) InguzEQ: 1=Treble
    [22-10-11 05:27:19.5528] Plugins::InguzEQ::Plugin::debug (261) InguzEQ: F=Flatness
    [22-10-11 05:27:19.5529] Plugins::InguzEQ::Plugin::debug (261) InguzEQ: L=Quietness
    [22-10-11 05:27:19.5530] Plugins::InguzEQ::Plugin::debug (261) InguzEQ: B=Balance
    [22-10-11 05:27:19.5531] Plugins::InguzEQ::Plugin::debug (261) InguzEQ: W=Width


    What I'm concerned about is the Treble value set to "1" when Treble isn't an option on the control panel.

    What gives?

    Thanks in advance.
    As far as I can ascertain, these relate to the menu options shown on the Jive console, and I haven't touched these settings. From the notes that I can see, where there are 2 Equalizer settings these are referred to as Bass and Treble, 3 setting is Bass, Mid and Treble. But on the Jive UI the menu options are numbered starting from zero (0). The Web encoding is the same, it simply refers to the number of equalizer settings. Most coding languages start the numbering at zero - just to make life confusing for humans!

    So in short it refers to the internal values for the menu and is not the setting of gain for treble as this will be 0 initially. I recommend using the Web User interface on the Extras menu as everything is much more responsive.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •