Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Senior Member toby10's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    USA (home of the bottomless credit card)
    Posts
    9,313

    Radio Paradise plugin not work with Boom?

    My SB3, Touch, Radio can all access and play the Radio Paradise plugin on LMS. Boom is connected to same network and same LMS but cannot use this plugin?
    Boom sees the Radio Paradise menu item but it won't even allow access to the sub menus (i.e. the 4 genre titles).

    Can anyone with a Boom try this to confirm? Known issue? Seems odd the SB3 can access these streams while Boom cannot.... yet both based on same platform.

    Thanks :-)

  2. #2
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,598

    Radio Paradise plugin not work with Boom?

    > Boom sees the Radio Paradise menu item but it won't even allow access to
    > the sub menus (i.e. the 4 genre titles).


    Any error message? Also check LMS' server.log (Settings/Information)

    > Can anyone with a Boom try this to confirm? Known issue? Seems odd the
    > SB3 can access these streams while Boom cannot.... yet both based on
    > same platform.


    Indeed. It should just work.

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    United States, Florida
    Posts
    12,467
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    > Boom sees the Radio Paradise menu item but it won't even allow access to
    > the sub menus (i.e. the 4 genre titles).


    Any error message? Also check LMS' server.log (Settings/Information)

    > Can anyone with a Boom try this to confirm? Known issue? Seems odd the
    > SB3 can access these streams while Boom cannot.... yet both based on
    > same platform.


    Indeed. It should just work.
    confirming that it works fine on my Boom (tried all the mix options in FLAC). running LMS 8.2 on rPi.
    Home: Pi4B-8GB/pCP8.x/4TB>LMS 8.2.x>Transporter, Touch, Boom, Radio (all ethernet)
    Cottage: rPi4B-4GB/pCP8.x/4TB>LMS 8.2.x>Touch>Benchmark DAC I, Boom, Radio w/Battery (Radio WIFI)
    Office: Win10(64)>foobar2000
    The Wild: rPi3B+/pCP7.x/4TB>LMS 8.1.x>hifiberry Dac+Pro (LMS & Squeezelite)
    Controllers: iPhone11 & iPadAir3 (iPeng), CONTROLLER, Material Skin, or SqueezePlay 7.8 on Win10(64)
    Files: Ripping: dBpoweramp > FLAC; Post-rip: mp3tag, PerfectTunes, TuneFusion; Streaming: Spotify

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Staffordshire. UK
    Posts
    4,646
    All four genre titles (flac) negotiable and playable on the BOOM today, at 1420 hrs UK

    ronnie

  5. #5
    Senior Member toby10's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    USA (home of the bottomless credit card)
    Posts
    9,313
    Thanks guys. My bad. It does work. My Boom's knob "push to select" broke a long time ago so I use the "play" button to select menu items. It is the "play" button that won't select that particular menu item, yet this works for all other menu selections. Once I tried my SB3 remote on Boom it selected it without issue.

  6. #6
    Senior Member toby10's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    USA (home of the bottomless credit card)
    Posts
    9,313
    ...... and once I enter the menu item Radio Paradise via remote the "play" button does function as select/play as expected. It just won't do so for the parent (main) menu item.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •