Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13
  1. #11
    Senior Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    Canada
    Posts
    7,565
    Quote Originally Posted by henning View Post
    I installed it manually a couple of weeks ago, disabled it when I recognized the problems with podcasts.
    So I think that explains, right? The reliable plugin should absolutely not be used with 8.2 and above, it will conflict with built-in modes, that's why I've normally limited it to <8.2. So if you experienced issues when having both enabled by manually installing it, that's expected.
    LMS 8.2 on Odroid-C4 - SqueezeAMP!, 5xRadio, 5xBoom, 2xDuet, 1xTouch, 1xSB3. Sonos PLAY:3, PLAY:5, Marantz NR1603, Foobar2000, ShairPortW, 2xChromecast Audio, Chromecast v1 and v2, Squeezelite on Pi, Yamaha WX-010, AppleTV 4, Airport Express, GGMM E5, RivaArena 1 & 3

  2. #12
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Hertfordshire
    Posts
    7,818
    Quote Originally Posted by henning View Post
    I installed it manually a couple of weeks ago, disabled it when I recognized the problems with podcasts.
    The Reliable plugin functionality is now found in Server settings/Network/Streaming mode for http(s)

    Sent from my Pixel 3a using Tapatalk

  3. #13
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2021
    Posts
    4
    Quote Originally Posted by philippe_44 View Post
    So I think that explains, right?
    Likely, yes. I hope this solves squmhe's problem as well.


    Quote Originally Posted by philippe_44 View Post
    I've normally limited it to <8.2. So if you experienced issues when having both enabled by manually installing it, that's expected.
    "Manually" means I checked a box in the plugins section. Maybe there should be a version check to avoid compatibility problems.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •