Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 22 of 22
  1. #21
    Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Denmark
    Posts
    45
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    > [70-01-01 01:00:50.4602] main::init (388) Starting Logitech Media Server
    > (v8.1.1, 1610364019, Thu Jan 14 06:27:45 CET 2021) perl 5.032000 -


    Your time is wrong. Therefore SSL connections fail. Try a LMS restart,
    or pCP reboot.
    Thank you for your insight, Michael. I can now see that the time problem is key. Should have noticed before that the 'time screen' on my SQB radio is totally incorrect. This, I assume, is why I am getting the 'Connect time out' messages - i.e. due to a mismatch between when I make the request in (false) picoreplayer time as compared to the response in real time.
    I have rebooted pcp and restarted lms as you have suggested, but have not solved the time problem.
    It may be of interest to relate that if I run my SQB radio from a laptop with lms 8.1.1 downloaded, there is no similar timing problem. However, the laptop is closed a large part of the day and is not a solution I am happy with.
    So, what next? All help most gratefully received.

  2. #22
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    UK/London
    Posts
    4,429
    See my reply to you in the BBC Sounds thread with how to progress with time setting on pCP.
    https://forums.slimdevices.com/showt...=1#post1026058
    Paul Webster
    http://dabdig.blogspot.com
    Author of "Now Playing" plugins covering Radio France (FIP etc), PlanetRadio (Bauer - Kiss, Absolute, Scala, JazzFM etc), KCRW, Supla Finland, ABC Australia, CBC/Radio-Canada and RTE Ireland

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •