Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 37 of 37
  1. #31
    Senior Member sdiesel77's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    166
    I'm not using the spdif output anymore but it worked fine with me when selecting in output Digione

  2. #32
    Senior Member sdiesel77's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    166
    Just received my Rpi4 (8Gb).
    It's replacing a Rpi3 and I have to say that even if I can't really explain it, the sound quality is a lot better.
    Better details, bass and it's a lot more transparent. Really happy

  3. #33
    Senior Member sdiesel77's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    166
    I just upgraded my DAC USB module by a new Xmos version and now there is no sound anymore just a weird "computer scratching noise"
    Any idea ?
    Last edited by sdiesel77; Yesterday at 03:47.

  4. #34
    Senior Member sdiesel77's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    166
    Current settings

    Name:  Rpi4 setting.png
Views: 47
Size:  192.1 KB

  5. #35
    Senior Member kidstypike's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Brindle
    Posts
    4,518
    Quote Originally Posted by sdiesel77 View Post
    Current settings
    Expand more> alongside "Output setting", try a different option.

    Name:  settings.jpg
Views: 46
Size:  90.6 KB
    Server - LMS 8.2.0 Pi4B 4GB/Argon one case/pCP v7.0.1 - 75K library, playlists & LMS cache on SSD (ntfs)
    Study - Pi4/pCP 7.0.1/Topping E30 DAC/Ruark MR1 Mk2
    Lounge - Pi2/pCP 6.0.0 > HiFiBerry DIGI+ > AudioEngine DAC1 > AVI DM5
    Dining Room - Pi3B/pCP/Bluetooth/Echo Show 8
    Garage - DAC32 > Edifier speakers

    Spares - 2xTouch, 1xSB Radio. 1xSB3, 6xRPi

  6. #36
    Senior Member sdiesel77's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    166
    I tried all of them already, no luck...
    Some are not recognised some gives this "jittery signal noise"
    Last edited by sdiesel77; Yesterday at 04:41.

  7. #37
    Senior Member sdiesel77's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    166
    Actually I don't think the issue is coming from the player. I just tried with a laptop+foobar and same issue...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •