Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2021
    Posts
    3

    WiFi issue when AP get reboot (reconnect issue)

    Hi, I have the rpi4 and pcp7. It works well in wifi mode but if i restart my access point, the rpi Is not able to reconnect and i have to Power off and then power on it.
    I get this problem every morning because i turn off the wifi in my house from 00:00 am to 08:00 am (by a rule in my access point).
    Any idea to get rpi able to reconnect?
    Thanks

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Cheshire, UK
    Posts
    5,711
    Quote Originally Posted by PaoloFazari View Post
    Hi, I have the rpi4 and pcp7. It works well in wifi mode but if i restart my access point, the rpi Is not able to reconnect and i have to Power off and then power on it.
    I get this problem every morning because i turn off the wifi in my house from 00:00 am to 08:00 am (by a rule in my access point).
    Any idea to get rpi able to reconnect?
    Thanks
    Schedule the Pi to reboot itself at 08:05 ? It is under Tweaks
    VB2.4 storage QNAP TS419p (NFS)
    Living Room Joggler & Pi4/Khadas -> Onkyo TXNR686 -> Celestion F20s
    Office Joggler & Pi3 -> Denon RCD N8 -> Celestion F10s
    Dining Room SB Boom
    Kitchen UE Radio (upgraded to SB Radio)
    Bedroom (Bedside) Pi Zero+DAC ->ToppingTP21 ->AKG Headphones
    Bedroom (TV) & Bathroom SB Touch ->Denon AVR ->Mordaunt Short M10s + Kef ceiling speakers
    Guest Room Joggler > Topping Amp -> Wharfedale Modus Cubes
    Everything controlled by iPeng & Material on iOS

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •