Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Results 1 to 10 of 15

Thread: phish.in plugin

Hybrid View

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2021
    Posts
    4

    phish.in plugin

    Wondering if anyone might have some insight into an issue I'm having with phish.in plugin

    Basically I start a show and it plays for a few seconds (although no audio is heard) and then stops.

    squeezelite is throwing an ssl error in the log and I saw prior threads where ssl might have been an issue, but I'm on a fairly recent version:

    [17:36:44.991694] process:521 strm
    [17:36:44.991735] process_strm:274 strm command s
    [17:36:44.991743] process_strm:343 strm s autostart: 3 transition period: 10 transition type: 0 codec: m
    [17:36:44.991751] sendSTAT:189 STAT: STMf
    [17:36:44.991786] codec_open:264 codec open: 'm'
    [17:36:44.991841] connect_socket:158 connecting to 104.21.64.233:443
    [17:36:45.022000] connect_socket:195 unable to open SSL socket -1 (1)
    [17:36:45.022273] sendSTAT:189 STAT: STMc
    [17:36:45.022368] process_strm:377 set fade mode: 0


    Some details on my setup:
    #piCorePlayer version
    PCPVERS="piCorePlayer 7.0.0"
    WWW_BUILD: 00011

    Squeezelite v1.9.8-1287-pCP, Copyright 2012-2015 Adrian Smith, 2015-2020 Ralph Irving.
    Build options: LINUX ALSA EVENTFD RESAMPLE ALAC OPUS VISEXPORT IR GPIO RPI DSD SSL NO_SSLSYM

  2. #2
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,530

    phish.in plugin

    > squeezelite is throwing an ssl error in the log and I saw prior threads
    > where ssl might have been an issue, but I'm on a fairly recent version:


    "fairly recent" isn't the latest. Please give the latest another try.

    --
    --

    Michael

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2021
    Posts
    4
    I updated squeezelite to v1.9.8-1323-pCP and LMS to Logitech Media Server Version: 8.1.2 - 1610697261 @ Fri Jan 15 10:43:41 CET 2021

    Tried again, same SSL error.

  4. #4
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,530

    phish.in plugin

    > I updated squeezelite to v1.9.8-1323-pCP and LMS to Logitech Media
    > Server Version: 8.1.2 - 1610697261 @ Fri Jan 15 10:43:41 CET 2021
    >
    > Tried again, same SSL error.


    Ok, you should probably ping Ralphy in a squeezelite specific thread then.

    In the meantime you could try to enable proxied streaming for the player
    (Settings/Player/Audio). That should work.

    --

    Michael

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2021
    Posts
    4
    proxied streaming worked, so I'm going to go with that for now. Thanks for the help.

  6. #6
    Senior Member paul-'s Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    4,008
    What is the exact url that is trying to be played?
    piCorePlayer a small player for the Raspberry Pi in RAM.
    Homepage: https://www.picoreplayer.org

    Please donate if you like the piCorePlayer

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2021
    Posts
    4
    I'm not entirely certain what the exact url is when playing tracks through the phish.in plugin - I tried looking in the squeezelite log and don't see anything. If you can guide me where to look, happy to try and provide more details.

    I can essentially reproduce very similar behavior when using the tune-in url to play tracks directly from the phish.in site.

    So using this as my test: https://phish.in/audio/000/017/386/17386.mp3


    With Player/Audio/Streaming Method = Direct Streaming, the track does not play, I get the SSL error. Log has:
    [12:17:42.344205] connect_socket:164 connecting to 104.21.64.233:443
    [12:17:42.374214] connect_socket:201 unable to open SSL socket -1 (1)

    With Player/Audio/Streaming Method = Proxied Streaming, the track plays fine.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •