Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Member ltsv38's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Grenoble - France
    Posts
    90

    Issue when upgrading to 8.2

    Hello

    I was using LMS 8.2 on my Ubuntu 20.10 Server. I tried to upgrade to LMS 8.2 but I have an error in the log file every 5 seconds
    Code:
    2021-01-13 14:09:12 Logitech Media Server died. Restarting.
    2021-01-13 14:09:17 Logitech Media Server died. Restarting.
    2021-01-13 14:09:22 Logitech Media Server died. Restarting.
    2021-01-13 14:09:27 Logitech Media Server died. Restarting.
    I tried to uninstall completely LMS and reinstall it again with the same issue
    Any idea is welcomed

    Regards
    Pierre
    Pierre (Grenoble - France)
    2 Squeezebox Touch (main HIFI system & headphone) + 1 Squeezebox Duet (kitchen HIFI system) + 3 Squeezebox Radio
    Ubuntu server with LMS 7.9

  2. #2
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,521

    Issue when upgrading to 8.2

    > I was using LMS 8.2 on my Ubuntu 20.10 Server. I tried to upgrade to LMS
    > 8.2 but I have an error in the log file every 5 seconds


    What platform? What package did you install?

    --

    Michael

  3. #3
    Member ltsv38's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Grenoble - France
    Posts
    90
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    > What platform? What package did you install?
    Platform is Ubuntu version 20.10 on a Intel 64 server (ATOM 510 CPU)
    LMS package is logitechmediaserver_8.2.0~1610364038_i386.deb

    EDIT => When writing this post I saw that the package is not correct. Installing the amd64 package solved the issue
    Last edited by ltsv38; 2021-01-13 at 06:37.
    Pierre (Grenoble - France)
    2 Squeezebox Touch (main HIFI system & headphone) + 1 Squeezebox Duet (kitchen HIFI system) + 3 Squeezebox Radio
    Ubuntu server with LMS 7.9

  4. #4
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,521

    Issue when upgrading to 8.2

    >>> What platform? What package did you install?
    > Platform is Ubuntu version 20.10 on a Intel 64 server (ATOM 510 CPU)
    > LMS package is logitechmediaserver_8.2.0~1610364038_i386.deb


    Are you running a x86_64 Linux? Then you should use the appropriate package.

    Or, if you are running a 32 bit version, you might be using a Perl
    version newer than what we support in that package. What does "perl -v" say?

    --

    Michael

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Hertfordshire
    Posts
    6,174
    Quote Originally Posted by ltsv38 View Post
    Platform is Ubuntu version 20.10 on a Intel 64 server (ATOM 510 CPU)
    LMS package is logitechmediaserver_8.2.0~1610364038_i386.deb

    EDIT => When writing this post I saw that the package is not correct. Installing the amd64 package solved the issue
    Michael doesn't see edits.

    Sent from my Pixel 3a using Tapatalk

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    740
    Quote Originally Posted by ltsv38 View Post
    Platform is Ubuntu version 20.10 on a Intel 64 server (ATOM 510 CPU)
    LMS package is logitechmediaserver_8.2.0~1610364038_i386.deb

    EDIT => When writing this post I saw that the package is not correct. Installing the amd64 package solved the issue
    Michael, the post has been edited.

  7. #7
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,521

    Issue when upgrading to 8.2

    > Michael doesn't see edits.

    You guys make me feel bad :-) Thanks!

    --

    Michael

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •