Quote Originally Posted by mherger View Post
Hmm... I think you're the second person reporting connecting to the US
while using CF, when I would have expect you/him to connect to EU.
Just checked... I'm using Google *and* Cloudflare, and my router chose Google. So Google DNS (over TLS) directed me to the US data center.

I just changed DNS to Cloudflare, it directs me to another datacenter:

With Google DoT (via Router):
Code:
# nslookup www.mysqueezebox.com
Server:         fd00::cece:1eff:feab:e485
Address:        fd00::cece:1eff:feab:e485#53

Non-authoritative answer:
Name:   www.mysqueezebox.com
Address: 18.208.147.17
-> US data center

With Cloudflare:
Code:
# nslookup www.mysqueezebox.com 1.1.1.1
Server:         1.1.1.1
Address:        1.1.1.1#53

Non-authoritative answer:
Name:   www.mysqueezebox.com
Address: 63.34.162.152
-> located in Ireland

Interesting - Google standard DNS:
Code:
# nslookup www.mysqueezebox.com 8.8.8.8
Server:         8.8.8.8
Address:        8.8.8.8#53

Non-authoritative answer:
Name:   www.mysqueezebox.com
Address: 34.244.198.169
The reply from 8.8.8.8 is varying with each call, but all IP addresses are located in Ireland. So the TLS variant seems to send out different replies than the non-TLS servers.


> If it's working when being connected to the European data centers, this


Good to know!

After I came to believe this was a US datacenter issue I figured out
there was a database problem. One server got out of sync with the
others. We're working on it.
I switched DNS now to a server that resolves to the European data centers (Cloudflare 1.1.1.1), and, good news: the TIDAL app seems to be working!

If you need support figuring out the issues with the US data center, I know now how to switch data centers...

Alex