Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    10

    Need Help with TIDAL please

    My Touch wont play any songs on Tidal. I can see everything, but if I try to play anything, it just spins thru songs fast showing those "winamp.... popups", but plays nothing. When I go to my server, on my computer under my Tidai app under player tab it shows an old email address from an old tidal account. Although I logged into the server with my new tidal account, when I go to player tab it still shows the old one there that is no longer active. I wonder if that has anything to do with it?

  2. #2
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,526

    Need Help with TIDAL please

    > My Touch wont play any songs on Tidal. I can see everything, but if I

    What LMS version? You need 8.x. Did you re-authorize TIDAL on
    mysqueezebox.com?

    --

    Michael

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    10
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    > My Touch wont play any songs on Tidal. I can see everything, but if I

    What LMS version? You need 8.x. Did you re-authorize TIDAL on
    mysqueezebox.com?

    --

    Michael
    I have the right version. By reauthorize, do you mean uninstall and reinstall tidal? I removed the app, reinstalled it, then deleted the tidal account and logged back in again fresh with the right email/tidal account. I did all that and still when I try to play anything it says failed to stream and goes thru that rapid cycling of tracks on the player. Am I missing a step or something? like installing ickstream or anything?
    Last edited by martyhk0; 2020-12-27 at 12:09.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    10
    Quote Originally Posted by martyhk0 View Post
    I have the right version. By reauthorize, do you mean uninstall and reinstall tidal? I removed the app, reinstalled it, then deleted the tidal account and logged back in again fresh with the right email/tidal account. I did all that and still when I try to play anything it says failed to stream and goes thru that rapid cycling of tracks on the player. Am I missing a step or something? like installing ickstream or anything?
    and now a new issue has arisen. My remote no longer shows the apps on my Touch. They are both connected to the same network. My remote can see my Touch but does not connect and the little radar screen on my remote stays red.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    10
    Quote Originally Posted by martyhk0 View Post
    and now a new issue has arisen. My remote no longer shows the apps on my Touch. They are both connected to the same network. My remote can see my Touch but does not connect and the little radar screen on my remote stays red.
    But I hooked up my SB radio and used my other SB account. Then I can connect my remote to the radio. But I tried Tidal on that too, and the same thing happens.

  6. #6
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,526

    Need Help with TIDAL please

    > I have the right version. By reauthorize, do you mean uninstall and
    > reinstall tidal?


    Remove the ickStream plugin. It's been dead for years.

    Then go to https://www.mysqueezebox.com/user/apps/WiMP to authenticate.

    --

    Michael

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    10
    [QUOTE=mherger;1001257]> I have the right version. By reauthorize, do you mean uninstall and
    > reinstall tidal?


    Remove the ickStream plugin. It's been dead for years.

    Then go to https://www.mysqueezebox.com/user/apps/WiMP to authenticate.

    --
    I dont have ickstream. I have the modern way of streaming tidal setup but it does not play songs, just skips right thru them. Would it help if I create and post a log file to get to the bottom of this problem and resolve it?

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Staffordshire. UK
    Posts
    4,102
    [QUOTE=martyhk0;1001814]
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    > I have the right version. By reauthorize, do you mean uninstall and
    > reinstall tidal?


    Remove the ickStream plugin. It's been dead for years.

    Then go to https://www.mysqueezebox.com/user/apps/WiMP to authenticate.

    --
    I dont have ickstream. I have the modern way of streaming tidal setup but it does not play songs, just skips right thru them. Would it help if I create and post a log file to get to the bottom of this problem and resolve it?

    Are you using a new Tidal account, have you in the past, had any other Tidal accounts?

    I have two an the moment (both cheap trials, one of which will end in a week or so)

    Name:  tidal.png
Views: 169
Size:  69.0 KB

    I ask this; because someone I know had a similar problem to the poster, it was caused by confusion between two acconts (one of which he had forgotten creating).

    ronnie

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Staffordshire. UK
    Posts
    4,102
    Quote Originally Posted by martyhk0 View Post
    My Touch wont play any songs on Tidal. I can see everything, but if I try to play anything, it just spins thru songs fast showing those "winamp.... popups", but plays nothing. When I go to my server, on my computer under my Tidai app under player tab it shows an old email address from an old tidal account. Although I logged into the server with my new tidal account, when I go to player tab it still shows the old one there that is no longer active. I wonder if that has anything to do with it?

    I just read your first post, sorry about that

    Check the email address in the playerdropdown is correct

    Name:  tidal2.png
Views: 171
Size:  106.2 KB

    you may have to wait for a cache to clear before it works properly

    ronnie

  10. #10
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,526

    Need Help with TIDAL please

    You still haven't told us what exact LMS version you were using.

    --

    Michael

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •