Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13
  1. #11
    Babelfish's Best Boy mherger's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    20,536

    SB Radio and Logitech Media Server 8+ error

    > patched. When I rebooted my SB, there was a update message so I
    > continued the update(7.7 to 7.8) and to my surprise, it was still
    > connected and the media was playing OK. Just to check, I followed the
    > patch instructions(Adv/Applet Installer/) and installed the app. Then
    > rebooted and did Settings/Advanced/Patch Installer but "Version
    > Comparison Fix" was not in the list. Have I somehow overcome the
    > suggested patch fix or is there more to do? I understand there is a


    I took your comment as the motivation to tone down this warning
    (available in nightly builds 8.1.2 and 8.2). It's a bit outdated, as we
    now have a workaround in LMS which makes this less of a problem. No need
    to patch really. As an alternative there's the Community Firmware plugin
    available which would give you new firmwares built by ralphy, with a
    bunch of bug fixes built in.

    > newer LMS version 9.6. Should I give that a try? BTW, I still have the
    > same rescan problem that does not allow me add or delete folders from
    > the scanning path list. I have attached a screenshot of the error that I
    > see in LMS after doing a re-scan.


    I don't see any scanner related error there. You might want to start a
    new thread, with information from your scanner.log file.

  2. #12
    Junior Member optimxr's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    Northern Arizona
    Posts
    21
    Quote Originally Posted by mherger View Post
    > patched. When I rebooted my SB, there was a update message so I
    > continued the update(7.7 to 7.8) and to my surprise, it was still
    > connected and the media was playing OK. Just to check, I followed the
    > patch instructions(Adv/Applet Installer/) and installed the app. Then
    > rebooted and did Settings/Advanced/Patch Installer but "Version
    > Comparison Fix" was not in the list. Have I somehow overcome the
    > suggested patch fix or is there more to do? I understand there is a


    I took your comment as the motivation to tone down this warning
    (available in nightly builds 8.1.2 and 8.2). It's a bit outdated, as we
    now have a workaround in LMS which makes this less of a problem. No need
    to patch really. As an alternative there's the Community Firmware plugin
    available which would give you new firmwares built by ralphy, with a
    bunch of bug fixes built in.

    > newer LMS version 9.6. Should I give that a try? BTW, I still have the
    > same rescan problem that does not allow me add or delete folders from
    > the scanning path list. I have attached a screenshot of the error that I
    > see in LMS after doing a re-scan.


    I don't see any scanner related error there. You might want to start a
    new thread, with information from your scanner.log file.
    Thanks for your reply and good info, Michael. I realized too late that my SB is a Touch so I copied this post into the Squeezebox Touch forum but never got this post deleted. I will follow your suggestion and do a new post regarding my library scanning issues. I think I will also do the 9.6 LMS update to make more improvements. I will post back and let you know how that goes. Thanks again for your expert time and advice.
    Optimxr

  3. #13
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Hertfordshire
    Posts
    6,771
    Quote Originally Posted by optimxr View Post
    Thanks for your reply and good info, Michael. I realized too late that my SB is a Touch so I copied this post into the Squeezebox Touch forum but never got this post deleted. I will follow your suggestion and do a new post regarding my library scanning issues. I think I will also do the 9.6 LMS update to make more improvements. I will post back and let you know how that goes. Thanks again for your expert time and advice.
    Optimxr
    Hang on there is no LMS 9.6 update for Squeezebox.

    Sent from my Pixel 3a using Tapatalk

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •