Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Results 1 to 4 of 4

Thread: LMS issues

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    105

    LMS issues

    So I was going to use the SBT tonight. First window I got was this a blank server window with no information in it. Then a window came up saying an unexpected error occurred while validating your mysqueezebox.com account. Please make sure network connectivity is working fine.

    Which it is. So what’s the issue??

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    105
    I’m downloading LMS again

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    105
    And it STILL will not install!

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    UK/London
    Posts
    4,152
    People will need some more information to provide the best help.

    For example ... which operating system and version, anti-virus tools, anything unusual about the network setup (e.g. multiple segments, special DNS settings, PiHole)

    The LMS logs probably show the same as you are seeing in the UI - but still might help.
    Paul Webster
    http://dabdig.blogspot.com
    Author of "Now Playing" plugins covering Radio France (FIP etc), PlanetRadio (Bauer - Kiss, Absolute, Scala, JazzFM etc), KCRW, Supla Finland, ABC Australia, CBC/Radio-Canada and RTE Ireland

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •