Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.
Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 39 of 39
  1. #31
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Ireland
    Posts
    20,439
    Quote Originally Posted by zelea2 View Post
    OK. The search is powerful enough. That works if you are in front of a computer or you use you smartphone.
    It will be painful to enter a search if you are in front of the Boom panel though.
    What would be nice is to have menus to quickly navigate to a radio station. Like the "Genres" entry.
    You edit favorites.opml and create entries for your preferred searches.

    What sort of searches would you likes ?

    I could create a set of predefined countries searches ? what else is needed ?

    There are too many station for A-Z categories.

  2. #32
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    United Kingdom
    Posts
    9
    I didn't realize that you are the author of that plugin ;-)

    Quote Originally Posted by bpa View Post
    You edit favorites.opml and create entries for your preferred searches.
    That's an excellent idea!

    Quote Originally Posted by bpa View Post
    What sort of searches would you likes ?
    I could create a set of predefined countries searches ? what else is needed ?
    There are too many station for A-Z categories.
    For me countries is enough. If there are too many entries for one country then maybe a further break-up for the big cities.

  3. #33
    Quote Originally Posted by bpa View Post

    Try installing the Radio.net plugin. It uses the Radio.net service. You may have to change settings to pick the "best" country variant.
    Is the Radio.net plugin something different than the plugin called "radio" in LMS? If so, how do I add it?

    Best to all,

    David

    Sent from my P027 using Tapatalk

  4. #34
    Senior Member kidstypike's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Brindle
    Posts
    4,520
    Quote Originally Posted by djringjr View Post
    Is the Radio.net plugin something different than the plugin called "radio" in LMS? If so, how do I add it?

    Best to all,

    David

    Sent from my P027 using Tapatalk
    LMS > Settings > Plugins > tick in Radionet > click "Apply" bottom right.


    Name:  radionet.jpg
Views: 182
Size:  41.4 KB
    Server - LMS 8.2.0 Pi4B 4GB/Argon one case/pCP v7.0.1 - 75K library, playlists & LMS cache on SSD (ntfs)
    Study - Pi4/pCP 7.0.1/Topping E30 DAC/Ruark MR1 Mk2
    Lounge - Pi2/pCP 6.0.0 > HiFiBerry DIGI+ > AudioEngine DAC1 > AVI DM5
    Dining Room - Pi3B/pCP/Bluetooth/Echo Show 8
    Garage - DAC32 > Edifier speakers

    Spares - 2xTouch, 1xSB Radio. 1xSB3, 6xRPi

  5. #35
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Ireland
    Posts
    20,439
    Quote Originally Posted by djringjr View Post
    Is the Radio.net plugin something different than the plugin called "radio" in LMS? If so, how do I add it?
    Radio is part of LMS and works with Tune-in.

    RadioNet is a plugin I wrote and takes station list from the Radio.net (US & English) service by default. Settings allow the user to choose a country variation such as radio.de, radio.it, radio.dk etc.. Search results will vary according to country setting.

  6. #36
    Found it. I was looking for a different spelling.

    Nice to know about the settings feature though.

    DR

  7. #37
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Home Counties, UK
    Posts
    419
    Quote Originally Posted by bpa View Post
    It looks possible but not the simplest. To implement a plugin for it would need to have a good reason.
    I'm gonna say it has a more comprehensive station listing.
    I've tried submitting updates to radio.net who, almost everytime, come back saying they're unable to change anything because they're performing maintenance for the next couple of weeks. It's getting tedious with them.

    Sent from my SM-G935F using Tapatalk
    RadioFeeds UK & Ireland.. an up-to-date radio directory for your Squeezebox/Transporter/UE Smart Radio.. available from the mysqueezebox.com App Gallery.
    Bonus: our RadioFeeds LMS plugin also lists AAC and the BBC's high-quality HLS streams on top of what's available in our MSB app.
    Now with over 1000 registered users, it's available for Logitech Media Server (and Squeezebox Server, SqueezeCenter and SlimServer).
    Click for more info: http://www.radiofeeds.co.uk/squeeze

  8. #38
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Home Counties, UK
    Posts
    419
    My latest conversation with Radio.net. I feel updates to their listings are not amongst their priorities.
    That or they're averse to any effort by themselves.

    Me: There are new logos available for RTHK
    Them: You didn't attach any.
    Me: Correct, I didn't attach any. You can get them at the respective station websites.
    Them: Please send the logos to us.
    Me: Here are the links to the image addresses.
    Them: We don't take SVG format.
    Me: *Takes time to process images manually and convert to PNG. Attaches images.*
    Them: Unfortunately, due to maintenance work, no changes can be made to the data at the moment.
    Me: *Pulls hair*.

    Over a month later and still no updates.

    So, yes, please can we have a plugin for My Tuner Radio.
    RadioFeeds UK & Ireland.. an up-to-date radio directory for your Squeezebox/Transporter/UE Smart Radio.. available from the mysqueezebox.com App Gallery.
    Bonus: our RadioFeeds LMS plugin also lists AAC and the BBC's high-quality HLS streams on top of what's available in our MSB app.
    Now with over 1000 registered users, it's available for Logitech Media Server (and Squeezebox Server, SqueezeCenter and SlimServer).
    Click for more info: http://www.radiofeeds.co.uk/squeeze

  9. #39
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Hertfordshire
    Posts
    6,856
    Quote Originally Posted by vinnielo View Post
    My latest conversation with Radio.net. I feel updates to their listings are not amongst their priorities.
    That or they're averse to any effort by themselves.

    Me: There are new logos available for RTHK
    Them: You didn't attach any.
    Me: Correct, I didn't attach any. You can get them at the respective station websites.
    Them: Please send the logos to us.
    Me: Here are the links to the image addresses.
    Them: We don't take SVG format.
    Me: *Takes time to process images manually and convert to PNG. Attaches images.*
    Them: Unfortunately, due to maintenance work, no changes can be made to the data at the moment.
    Me: *Pulls hair*.

    Over a month later and still no updates.

    So, yes, please can we have a plugin for My Tuner Radio.
    Obviously all their effort goes into maintenance work whatever that is. Surely updating icons is maintenance work

    Sent from my Pixel 3a using Tapatalk

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •